نوشته شده توسط : امیررضا

دریافت تمامی خدمات سیم کارت از طریق تلفن های همراه

اینکه تقریبا تمامی کارهای ما از طریق گوشی های هوشمند انجام شوند چرا که پیشرفت علم این مسیر را  دارد برای ما میسر می کند اگر ده سال گذشته کسی به ما میگفت که پرداخت قبوض خرید شارژ خرید وسایل خونه و مواد غذایی از طریق اینترنت میسر است مضحک برایمان جلوه می کرد اما حال همگی شاهد این اتفاق هستیم و حتی مدارس نیز در درون همین گوشی ها برگزار میشوند که البته در این مورد استثنا باید بگویم که پیشرفت علم چندان تاثیر خوبی نداشته است چرا که عوارض بسیار زیادی را برای کودکانمان به همراه دارد از جمله کم تحرکی تنبلی چشم اضافه وزن گوشه گیری و ....

 این وسیله ارتباطی و کارکردهای جدیدش ، نیازهای ارتباطی جدیدی را نیز شکل داده است. تسریع روابط و دسترسی 24 ساعته بدون در نظر گرفتن شرایط مکانی و زمانی، استفاده از سرویس های مختلفی از جمله: خرید اعتبار(شارژ)، فعال سازی اینترنت، خرید بسته های اینترنت و .... را برای مشترکین را در شرایط مختلف ضروری می سازد. اپراتورهای تلفن همراه هم که در هر شرایطی به دنبال تسریع و تسهیل این ارتباط هستند؛ با طراحی اپلیکیشن های مختلف، تلاش خود را می کنند تا خدمات مختلف  مربوط به سیم کارت را به ساده ترین روش ممکن برای کاربران ارائه کنند. به همین خاطر کاربران می توانند با حضور در فروشگاه های مجازی این برنامه های رایگان را دانلود و سپس در گوشی موبایل خود نصب کنند.

برای این کار لازم است با ورود به این اپلیکیشن ها؛ شماره تلفن همراه  خود را وارد کرده تا کد مربوط به فعال سازی برایتان ارسال گردد. بعد از وارد کردن این کد، حساب کاربری شما فعال شده و بعد از آن می توانید تمامی خدمات مربوط به سیم کارت؛ حتی نقل و انتقال مربوط به مالکیت را به راحتی و در فضای مجازی انجام دهید و نیازی برای مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان دولت و خدمات امور مشترکین نیست.

 

منبع : سایت خرید و فروش آنلاین سیم کارت رندباز

 



:: برچسب‌ها: گوشی تلفن همراه , گوشی موبایل , موبایل , تلفن همراه , رندباز , گوشی هوشمند , گوشی اپل ,
:: بازدید از این مطلب : 652
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 27 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

رایتل و 49 گیگابایت اینترنت هفت هزار تومانی

میان اپراتورهای سیم کارت ایران نام رایتل نسبت به دو رقیب خود کمتر شنیده شده است و خب دلیل آن میتواند کمتر بودن سیم کارت های این اپراتور خدمات بهتر رقیبانش و .. باشد و البته از دیگر دلایلی که نام این اپراتور را کمتر شنیده ایم ارائه ی کتر طرح های مختلف است برای مثال اپراتور ایرانسل و همراه اول به بهانه ی کوچکترین مناسبت در تقویم طرحی را به مشرکان خود عرضه میکنند و گاهی هم این طرح ها از ارزش مالی بسیار پایینی برخوردارند اما همین هم باعث میشود هیچگاه نامشان از ذهنمان پاک نشود 

اما اینبار اپراتور رایتل با اعطای بسته ای به شدت به صرفه مشترکین خود را سورپرایز کرد با ما همراه باشید تا شما را با این بسته آشنا کنیم

 

در راستای گسترش فرهنگ همدلی و تسهیل فرآیندهای ارتباطی بین هموطنان و کسب و کارها، این شرکت طرحی جدید به نام "طرح هفت" برای متقاضیان خرید سیم کارت رایتل از طریق ثبت نام ارائه کرده است. بنابر اعلام روابط عمومی شرکت رایتل، متقاضیان با خرید یک سیم کارت اعتباری به ارزش هفت هزار تومان، یک بسته آغازین اینترنت 49 گیگابایتی به مدت هفت ماه (هر ماه 7 گیگ) به عنوان هدیه دریافت می‌کنند.

این طرح تنها برای متقاضیانی انجام می‌پذیرد که تا کنون سیم کارتی از از رایتل دریافت نکرده‌اند و هر فرد فقط یکبار می‌تواند در این طرح ثبت نام کند.

این اپراتور در روزهای همه گیری کرونا نیز تلاش کرد تا با ارائه طرح‌های ویژه مانند: رایگان کردن تماس‌های درون شبکه، سهمی در عمل به مسئولیت اجتماعی خود و تسهیل روابط هموطنان داشته باشد. 

 

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 



:: برچسب‌ها: رایتل , بسته های اینترنت رایتل , سیم کارت رایتل , رندباز , خرید و فروش سیم کارت ,
:: بازدید از این مطلب : 724
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 26 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

فهرستی از کدهای دستوری ایرانسل

شاید اگر ده سال پیش میخواستیم در مورد خدمات اپراتور ایرانسل صحبتی داشته باشیم به ارائه ی چند کد کارمان به پایان میرسید زیرا همانطور که میدانید بازار رقابت در سالهای گذشته با داغی حال حاضر نبود  و البته خدماتی که مشترکان از اپراتورهای  خود خواهان بودند بسیار کم و ناچیز بود ام در حال حاضر شرایط به گونه ای شده است که ما نمی توانیم در یک محتوا کدهای دستوری اپراتورها را ذکر کنیم و فقط قادر به ذکر کدهای دستوری یک اپراتور می باشیم و در این محتوا تصمیم گرفته ای که به شرح کدهای دستوری اپراتور ایرانسل بپردازیم

 

 

کدهای دستوری جهت اتصال به دروازه بانک جهت خرید شارژ :

 

بانک گردشگری

# 764 *

بانک مسکن

# 737 *

# 714 *

بانک ملت ( به پرداخت)

# 712 *

بانک ملی

# 717 *

پست بانک

# 747 *

آپ( پرشین سوئیچ)

# 733 *

جیرینگ

# 123 *

باجه ایرانسل

# 100 *

همراه 24(پرداخت الکترونیک سامان)

# 724 *

مبنا کارت آریا

# 770 *          

موسسه کوثر

# 744 *

 

بانک آینده

# 745 *

بانک انصار

# 763* 

بانک پارسیان

# 708*

بانک پاسارگاد

# 720 *

بانک حکمت

# 765*

بانک رفاه کارگران

# 729*  

بانک سینا  

# 727 *

بانک شهر

# 787*

بانک صادرات

# 719*

بانک صنعت و معدن

# 711 *

بانک کشاورزی

# 730*

 

 

 

دائمی

 

خرید شارژ ایرانسل

999#*789*

منوی اصلی

130#*

استعلام مانده حساب

1#*1*130*

منوی تغییر زبان

2#*130*

منوی خدمات ایرانسل

3#*130*

فعالسازی پیامگیر صوتی

1#*1*3*130*

فعالسازی بازیابی تماس ناموفق

3#*1*3*130*

حذف تمامی خدمات پیامگیر

4#*1*3*130*

درخواست تنظیمات MMS

5#*3*130*

درخواست تنظیمات GPRS

6#*3*130*

منوی سرویس فهرست طلایی

4#*3*130*

ثبت شماره در فهرست طلایی

1#*4*3*130*

حذف شماره از فهرست طلایی

2#*4*3*130*

مشاهده فهرست طلایی

3#*4*3*130*

پرداخت صورت حساب دائمی از طریق شارژ

#شماره رمز 12 رقمی*130*

منوی  تغییر طرح تعرفه

 

7#*130*

 

اعتباری

 

خرید شارژ ایرانسل

 

999#*789*

منوی اصلی

 

140#*

استعلام مانده حساب

 

1#*140*

منوی تغییر زبان

 

2#*140*

منوی خدمات ایرانسل

 

3#*140*

فعالسازی پیامگیر صوتی

 

1#*1*3*140*

فعالسازی بازیابی تماس ناموفق

 

3#*1*3*140*

حذف تمامی خدمات پیامگیر

 

4#*1*3*140*

درخواست تنظیمات MMS

 

5#*3*140*

درخواست تنظیمات GPRS

6#*3*140*

منوی سرویس فهرست طلایی

4#*3*140*

ثبت شماره در فهرست طلایی

1#*4*3*140*

حذف شماره از فهرست طلایی

2#*4*3*140*

مشاهده فهرست طلایی

3#*4*3*140*

شارژ مجدد

#کد 12 رقمی*141*

شارژ شگفت انگیز

#کد 12 رقمی*144*

سرویس خط به خط

#رمز*مبلغ به ریال*شماره مقصد*142*

منوی  تغییر طرح تعرفه

7#*140*

طرح های تعرفه اعتباری

1#*7*140*

دوره باقیمانده از طرح تشویقی

2#*8*7*140*

انتقال از اعتباری به دائمی

4#*7*140*

طرح های تعرفه تشویقی

3#*5*7*140*

منوی اطلاعات حساب

 

8#*7*140*

طرح تعرفه فعلی

 

1#*8*7*140*

موجودی بسته 3G

 

10#*141*

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز



:: برچسب‌ها: ایرانسل , اپراتور ایرانسل , خدمات دیجیتال , اینترنت همراه , رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 661
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

 

 

خیلی وقت تا پیش اومده در جمع های دوستانه یا فامیلی یکی از اعضای جمع اینترنتش قطع و یا کند میشود و یا آنتن سیم کارتش می پرد و در این مواقع ابن بحث مهم پیش میاید که باید اپراتور سیم کارت را عوض کنی و هر شخصی مشترک هراپراتوری که باشد دلایل رضایتمندی خودش از اپراتور را بیان کرده و سعی میکند از آن حمایت کند نکته ی آخر در تمامی این گفت و گو ها به نتیجه نرسیدن آن است زیرا برای مثال یک اپراتور در رند بودن سیم کارت هایش حرف اول را میزند دیگری قیمت مناسب سیم کارت هایش او را مطرح کرده است و.. قطعا با در کار قرار دادن فاکتورها و تعیین درصد برای آنها میشود به نتیجه ای رسید اما در یک جمع دوستانه خانوادگی خیر چرا که باید با مطالعه و تحقیق و به طور تخصصی مورد بررسی قرار بگیرد

 

 

شماره‌های رند اپراتورهای مختلف

 

با توجه به گسترده شدن علم کامپیوتری و افزایش گوشی‌ های هوشمند، آمار فروش سیم‌ کارت های تلفن همراه نیز بالا رفته و اپراتورها از این قضیه بسیار خرسند هستند. اپراتورهای جدید مانند سامانتل و شاتل موبایل در آینده یک سری اتفاقاتی را رقم خواهند زد تا معادلات به‌کلی تغییر کنند.

با توجه به تحرکات و اطلاعاتی که از شاتل دیده می شود تیم مارکتینگ این مجموعه با ایجاد تبلیغات گسترده در جهت ارائه شماره های رند و جذاب برای کاربران به دنبال جذب افرادی است تا قسمت گسترده ای از بازار را برای خود کسب کند. با توجه به تجربه فروش اپراتورهای سراسر جهان میتوان گفت که آمار فروش سیم‌ کارت های شاتل و فعال شدنشان هرروز بیشتر خواهد شد و شاتل رفته رفته سهم بیشتری از بازار سیم کارت های تلفن همراه را به خودش اختصاص خواهد داد.

این نحوه فروش و تبلیغات شاتل به نوعی نوآوری در صنعت اپراتورهای تلفن همراه است و نظیر آن را در شرکت هایی همچون ایرانسل و همراه اول نیز تاکنون دیده نشده.

البته این را هم باید در مقدمه ذکر میکردیم که:

 در ایران اولویت خرید سیم‌ کارت تلفن همراه با اپراتورهای ایرانسل و همراه اول است باتوجه به سابقه خوب و خدمات برترشان، سپس افراد به سراغ سیم‌ کارت‌ های رایتل می‌ روند. همچنین یکسری اپراتور سیم‌ کارت نیز به‌تازگی وارد گردونه رقابت شده‌ اند که به‌عنوان‌مثال می‌ توان از سامانتل و شاتل نام برد.

کاربران همواره به دنبال پیدا کردن خطوطی هستند که خدمات ارتباطی آن مشکلی نداشته باشد و نیازهایشان را برآورده کند. از معیار کاربران برای انتخاب سیم‌ کارت می‌ توان به ارائه خدمات متنوع، پوشش آنتن دهی گسترده، رند بودن سیم‌ کارت، سرعت‌بالای اینترنت، قیمت مناسب و در دسترس بودن سیم‌ کارت از سمت اپراتورها اشاره کرد.

دلیل اینکه افراد بیشتر به سمت سیم‌ کارت‌ ایرانسل و سیم کارت همراه اول می‌ روند این است که این اپراتورها خدمات خود را در بهترین سطح ارائه می‌ دهند و افرادی که از این دو اپراتور سیم‌ کارت خریداری می‌ کنند دیگر نگران مشکلات پایین بودن کیفیت خدمات نیستند. همچنین این اپراتور ها همواره در حال بالا بردن کیفیت خدمات و ارائه بهترین نوع خدمات هستند تا مشترکین بیشتری را نسبت به رقبا با به‌روز کردن سرویس‌ های خدماتی خود جذب کنند. امروزه یکی از این رقابت‌ ها میان اپراتور ها تلاش برای جلب مخاطب با ارائه شماره رند می‌ باشد.

مطابق آماری که وجود دارد، اپراتور همراه اول در واگذاری سیم‌ کارت دائمی در رتبه اول قرار دارد که این رتبه در بخش واگذاری سیم‌ کارت های اعتباری به ایرانسل تعلق دارد. رایتل نیز در هردو رده‌بندی در رتبه سوم قرار دارد اما این اپراتور به دنبال این است با بروز کردن سرویس‌ های خدماتی خود کاربران بیشتری را نسبت به دو رقیب قدرتمند خود جذب کند.

ضریب نفوذ اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل

 

ضریب نفوذ اپراتورها به معنی نسبت تعداد شماره موبایل فعال شده به تعداد جمعیت استفاده کننده از خدمات سیم کارت در یک کشور میباشد. در نتیجه با استفاده از آمار شماره های واگذار شده از هر اپراتور و اینکه چه مقداری از این شماره ها فعال یا غیرفعال اند میتوان ضریب نفوذ را محاسبه نمود.

طبق آمار همراه اول با دارا بود ضریبب نفوذ 57.52 درصدی در رتبه اول این لیست قرار دارد بعد از آن ایرانسل است با ضریب 39.19 درصدی و درنهایت رایتل با ضریب 2.46 درصدی در جایگاه سوم اپراتورهای تلفن همراه قرار گرفته است.

 

بازار خرید و فروش سیم‌ کارت در ایران

 

سرعت فروش سیم کارت از سوی اپراتورها امروزه به دلیل افزایش قیمت ها و کاهش قدرت خرید مردم در جامعه در حال کم شدن میباشد که این آمار برای سیم کارت های دائمی به نسبت سیم کارت های اعتباری بیشتر است و دلیل اصلی آن قیمت های بالای سیم کارت های دائمی است به طوری که برای خرید یک کد 0912 باید حداقل رقمی حدود سه میلیون و 500 هزارتومان بپردازید و این قیمت با توجه به فاکتور هایی از قبیل رند بودن، صفر یا کارکرده بودن و... افزایش می یابد.

این موضوع قابل بسط به سایر پیش شماره ها و سیم کارت های رایتل، همراه اول اعتباری و ایرانسل نیست و فقط زمانی قیمت های سیم کارت ها به میلیون می رسد که بسیار رند باشد. با توجه به همین موضوع بیشترین خرید و فروش سیم کارت در بازار با توجه به صفر یا کارکرده بودن سیم کارت های دائمی همراه اول با پیش شماره 0912 و رند بودن پیش‌شماره‌های دیگر صورت می‌ گیرد.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 



:: برچسب‌ها: سیم کارت , سیم کارت همراه , اپراتور همراه اول , رندباز , خرید و فروش سیم کارت , ,
:: بازدید از این مطلب : 678
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

افزایش سه برابری واردات گوشی شیائومی

 

رقابت میان برندهای گوشی موبایل همیشه بوده و هست و با قطعیت میتوان گفت یک امر ثابت است اما آیا برنده ی این رقابت نیز همیشه ثابت بوده؟ یعنی همیشه یک برند پرچم سفید پیروزی را در دستش گرفته و از این میدان بیرون میاید بدون تحقیق هم اگر بخواهیم به این پرسش پاسخ دهیم و صرفا بر اساس منطق جوابش خیر است و اگر بخواهیم سری به آمارها بزنیم و این رقابت را در همین چندسال اخیر مقایسه کنیم با چند سری جواب روبرو خواهیم شد البته برندهای و یا مبارزهای این رقابت در اکثر اوقات ثابت بوده اند و کم پیش می آید برندی که خود را به آب و آتش زده که وارد این رقابت شود با کم کاری بازار را از دست بدهد برعکس تمامی برندها صبح و شب تلاش میکنند که بتوانند اسم خود را حتی شده میان این رقبا جا بدهند و گاهی حتی قصدشان پیروزی نیست

دربین این برندها میتوان از کمپانی شیائومی یاد کرد که در چندماه اخیر نامش ناشناخته بود ولی حالا گاهی در صدر لیست هم قرار دارد

ما در این محتوا قصد داریم یه بررسی میان این رقبا بپردازیم

 

  

سهم برندها از ارزش ریالی بازار موبایل ایران

 

سهم ریالی هر شرکت با توجه به سهمی که از بازار دارند ، مشخص می شود. سهم ارزشی گوشی های سامسونگ بیش از 4/1 میلیارد دلار، شیائومی 934 میلیون ، اپل 681 میلیون ؛ هواوی 142 میلیون، نوکیا 52 میلیون ، آنر 33 میلیون، جی پلاس 18 میلیون، و موتورلا 8 میلیون می باشد. در حالیکه شرکت اپل فقط 4 درصد از سهم بازار ایران را دارد؛  ولی 20 درصد  ارزش ریالی این بازار، متعلق به گوشی های آیفون می باشد که این امر به دلیل قیمت بالای هریک از محصولات این شرکت می باشد.

 

مقایسه واردات و خرید برندها در بازار ایران

 

اگر به آمارها و ارقام اعلام شده توجه بیشتری کند، متوجه خواهید شد که سهم بعضی  از برندها در این میان بیشتر از بقیه است. نوسان این سهم ها بیش از همه به قیمت ها و میزان محبوبیت این برندها بر می گردد. در این مقاله نگاهی کوتاه به این برندها خواهیم انداخت.

 

سامسونگ

 

گوشی های سامسونگ نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها نیز محبوبیت دارند .با توجه به آمار جهانی در خصوص گوشی های همراه، سهم بازار جهانی  برند سامسونگ در هیچ کشوری به بیش از 22 درصد نمی رسد. ولی محبوبیت این برند در ایران بسیار بیشتر از استقبال جهانی است و با توجه به آمار منتشر شده از سوی انجمن وارد کنندگان موبایل ،  تقریبا نیمی از این بازار متعلق به این شرکت کره ای می باشد. این برند از نظر جلب اعتماد مشتری و برآورده کردن نیاز های مشتریان و اطمینان شرکت های وارد کننده بابت فروش گوشی؛ عملکرد خوبی در ایران داشته که این می تواند از مهمترین دلایل استقبال خریداران از این برند باشد.

 

شیائومی

 

نگاهی به آمارهای منتشر شده و مقایسه بین آنها نشان می دهد تمایل خریداران ایرانی در حال تغییر از سامسونگ به سمت شیائومی می باشد و فروش این گوشی ها در خرداد ماه 1400 با افزایش 7/3 روبرو بوده است. شرکت های چینی که زمانی فقط به عنوان کپی کار شناخته می شدند، تلاش کردند تا جایگاه خوبی در بازار جهانی کسب کنند و اکنون در کنار برندهای مطرح تولید کنندگان گوشی در دنیا قرار می گیرند. مقایسه بین برندهای سامسونگ و شیائومی نشان می دهد که سهم شیائومی در سال گذشته همواره نیمی از سهم سامسونگ بوده است. ولی آمارها در خرداد ماه سال جاری نشان میدهد که شیائومی با واردات 811 هزار دستگاه فاصله چندانی با آمار 852 هزار تایی سامسونگ ندارد و آنچه این مقایسه را جذابتر می سازد این است که ارزش ریالی گوشی های وارداتی شیائومی بیشتر از گوشی های سامسونگ در خرداد ماه 1400 است.

 

نوکیا

 

شرکت نوکیا که در زمانی نه چندان دور حاکم بی چون و چرای بازار موبایل محسوب میشد، در سه ماهه ی پایانی سال 2020 تنها 7 درصد از بازار جهانی را به خود اختصاص داده است. این برند که این روزها زیر پرچم شرکت HMD Global به تولید گوشی می پردازد حدود 13 درصد از بازار ایران را به خود اختصاص داده است که نشان از محبوب بودن این برند در ایران می باشد .

 

هواوی

 

شرکت هواوی که زمانی از استقبال بسیار خوبی در بین ایرانیان برخوردار بود این روزها بعد از اعمال تحریم ها علیه این شرکت ، شرایط خوبی نداشته و واردات و خرید و فروش این برند روند کاهشی قابل ملاحظه ای دارد.

 

اپل

 

شرکت آیفون از پرچمداران تولید موبایل در بازار جهانی می باشد که تنها 4 درصد از بازار موبایل ایران را به خود اختصاص داده است. آنچه که در مورد این گوشی قابل تامل است ، سهم قابل توجه واردات این گوشی به صورت مسافری می باشد. با توجه به این که سهم واردات گوشی مسافری برای سایر برندها عدد قابل ملاحظه ای نیست و به راحتی می توان از آن چشم پوشی کرد؛ این مقدار اختلاف تامل برانگیز است.

 سهم فروش برندها موبایل در بازار ایران

 

ارزش بازار موبایل ایران به 6 میلیارد دلار میرسد (که البته همه آنها از مجاری قانونی نمی باشد) همین رقم قابل ملاحظه، رقابت شرکت های تولید کننده برای تصاحب این بازار را توجیه می کند.

سهم واردات گوشی در ایران در سال 99 کمی بیشتر از سال 98 بوده است ، حدود 16 میلیون دستگاه.  بزرگترین سهم بازار ایران در سال 98 متعلق به سامسونگ بوده با 56 درصد، سپس  نوکیا با 17 درصد و هواوی با 9 درصد ، بعد شیائومی با 7 درصد و اپل  5درصد و آنر با 3 درصد قرار داشتند. نگاهی اجمالی به این آمار نشان میدهد که سامسونگ بیش از نیمی از این بازار را به خود اختصاص داده است.

براساس آمار منتشر شده از سوی انجمن وارد کنندگان موبایل اتاق بازرگانی ایران؛ این آمار در سال 99 دچار تغییرات قابل ملاحظه ای شده است و سهم سامسونگ به 46 درصد کاهش پیدا کرده است و شیائومی با افزایش 26 در صدی توانسته رشد چشمگیری در این بازار داشته باشد. مقام سوم متعلق به نوکیا با 13 درصد، سپس هواوی با 5 در صد ، اپل 4 درصد و  آنر با یک درصد می باشد.

واردات گوشی به تفکیک ماه

 

بیشترین میزان واردات از تیرماه 99 تا خرداد 1400 مربوط به دی ماه و کمترین میزان آن به آذر ماه برمی گردد که این نوسان به اختصاص یافتن ارز به شرکت های وارد کننده از سوی بانک مرکزی و افزایش قیمت گوشی برمی گردد. در ماه های آغازین سال جدید, با شروع موج های جدید کرونا و تعطیلی چند باره شرکت ها و تمایل کمتر مردم برای خرید بعد از تعطیلات ؛ واردات گوشی موبایل به کشور کمتر شده است که این رقم در خردادماه 1400  با افزایش 3/3 برابری در بازه زمانی مشابه سال پیش، رشد خوبی داشته است.

بیشترین میزان فعال سازی گوشی در شبکه نیز مربوط به خرداد ماه سال جاری می باشد، و بعد از آن  به ترتیب به بهمن ماه و اسفند ماه اختصاص دارد  که این امر به تخصیص ارز به واردات گوشی و اشباع بازار و به تبع آن کاهش قیمت ها بر می گردد.

نگاهی به آمارها و مقایسه بین آنها نشان می دهد که 80 درصد بازار موبایل جهانی را 7 سازنده برتر به خود اختصاص داده اند، در حالیکه در ایران تنها 5 برند، 97 درصد بازار را در سیطره خود دارند و جای خالی برندهای مقرون به صرفه ای چون اوپو، ویوو و ریلمی در بازار ایران خالی است.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 

 



:: برچسب‌ها: شیائومی , تلفن همراه هوشمند , گوشی موبایل , تلفن همراه , رندباز , آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 722
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

همراهی گوشیهای هوشمند همراه در تشخیص کرونا

احتمالا شماهم ویدیوی وحشتناک تست کرونا را در شبکه های اجتماعی دیده اید که از طریق وارد کردن جسمی شبیه به گوش پاک کن به حلق  و بینی فرد مشکوک به ویروس از سالم یا ناقل بودن فرد مطمئن می شود البته تست کرونا از طریق آزمایش خون هم صورت می پذیرد اما روش مطمئن تری که در تمامی جهان انجام میشود روش ذکر شده است و خب خیلی از افراد به دلیل دردناک و یا حتی ترسناک بودن این روش زمانی که علائم این ویروس را در بدن خود مشاهده می کنند اقدامی در جهت مراجعه به مراکز تست انجام نمیدهند و احتمال ناقل بودن خود را زیر پا میگذارند به همین دلیل دانشمندان دست به کار شدند که علاوه بر آزمان خون و سراب بینی روش جدیدی را به مردم عرضه کنند که هرچه سریعتر جهان از این ویروس منحوص فارغ شود 

یکی از موثرترین روشها برای مقابله با این ویروس، آزمایش منظم افراد است که به دلیل هزینه بالا و ناخوشایند بودن روند آزمایش در بیشتر کشورها صورت نمی پذیرد. به همین خاطر مهندسان تلاش کردند با فراهم کردن امکان پیوستن تلفن های همراه هوشمند به سیستم های آزمایش و تشخیص ویروس کرونا به مهار شیوع این ویروس کمک کنند.

مطالعات جدیدی توسط گروهی از محققان به رهبری دکتر رودریگو یانگ از موسسه چشم پزشکی کالج دانشگاهی لندن، بر روی صفحه نمایش گوشی های هوشمند افراد مبتلا صورت گرفته است و آنها دریافتند؛ کسانی که آزمایش پی سی آر سواب بینی آنها مثبت بوده، نتیجه آزمایش سواب کووید- 19 صفحه نمایش گوشی آنها نیز بعد از نمونه برداری مثبت است. Post یا همان آزمایش صفحه نمایش تلفن همراه روشی دقیق، غیرتهاجمی و کم هزینه است که قادر به شناسایی ویروس کرونا  در تلفن های 81 تا 100 درصد افراد مبتلا به نوع شدید این ویروس می باشد. دقت این آزمایش یک دقیقه ای همانند آزمایش های جریان جانبی آنتی ژن (against lateral flow tests) است که نتیجه آن نیز از طریق پیامک برای افراد ارسال می گردد.

هر چند که با وجود جهش های جدید این ویروس و عدم اجرای عملیات واکسیناسیون در بیشتر کشورها انجام آزمایش غربالگری کووید- 19 همچنان مطمئن ترین روش تشخیص به شمار می رود، ولی استفاده از این دستگاه که در حال حاضر در استارت آپ "Diagnosis Biotech" مستقر در کشور شیلی در حال ساخت می باشد، به عنوان یک خط دفاعی دیگر برای تشخیص سریعترو مهار شیوع این ویروس در جهان و خصوصا کشورهای کم درامد خواهد بود.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 



:: برچسب‌ها: کرونا , ضدعفونی , گوشی موبایل , تلفن همراه , رندباز , تست کرونا ,
:: بازدید از این مطلب : 637
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

روش های تهیه سیم کارت در خارج از ایران

زمانی که قصد سر به یک کشور خارجی را می کنید کار عاقلانه این است که  هزینه های احتمالی را یادداشت کرده و با یک چشم انداز درست مالی پا به یک کشور دیگر بگذارید که البته هیچگاه هزینه ی برآورد شده با هزینه ی صرف شده مطابقت کامل را ندارد اما اختلافشان نیز زیاد نمیباشد شما در این لیستی که تهیه می کنید باید علاوه بر هزینه ی هتل و بلیط هواپیما و خرید هزینه ی ارتباطتان را هم در نظر بگیرید و این ارتباط به معنی خرید یک سیم کارت است و سوال پیش میاید که اول روش های خرید سیم کارت برای تلفن همراه در کشورهای خارجی چیست و کدام کم هزینه تر است با ما تا انتهای این خبر همراه باشید تا شما را با این موارد آشنا کنیم

ابتدایی ترین روش که هزینه بالایی را به مسافر تحمیل می کند، رومینگ بین الملل است که کاربر می تواند بدون تغییر سیم کارت در کشورهای مختلف از مکالمه استفاده کند. هزینه بالای غیر ضروری این روش، جذابیت استفاده از این روش را بین کاربران کاهش میدهد و آنها ترجیح می دهند از راه حل های دیگری استفاده کنند.

 

روش اول سیم کارت محلی

 

بهترین گزینه برای مسافران، خرید یک سیم کارت محلی از کشور مقصد است. با خرید یک سیم کارت محلی، نرخ مکالمه، پیامک ها و بسته های اینترنت تلفن همراهتان مانند افراد بومی آن کشور محاسبه می شود. البته این امر در همه کشورها امکان پذیر نیست و در بسیاری از کشورها برای خرید سیم کارت، ارائه پاسپورت الزامی است.

 

سیم کارت در چین

 

برای خرید سیم کارت در چین فروشگاههای نمایندگان رسمی اپراتورهای چینی که در فرودگاهها یا مراکز خرید شهرها فعال هستند، بهترین گزینه می باشند؛ ولی اگر شما قصد ارائه مدارک شناسایی  و ثبت نام را ندارید، دست فروشانی که که در مراکز خرید، سیم کارت چینی می فروشند، بهترین گزینه هستند و فقط لازم است بعد از خرید از سالم بودن سیم کارت مطمئن شوید.

کشور چین دارای سه اپراتور قدرتمند می باشد که با  توجه به مزیتهای خاص خود، مشترکین مخصوص به خود را دارند:

·       China mobile  : قدیمی ترین سیستم اپراتور تلفن همراه در این کشور است که دولتی می باشد.

·       China Unicom :دومین اپراتور این کشور است که با وجود تعرفه های مناسبتر و خدمات وسیعتر، از نظر آنتن دهی و کیفیت خدمات نتوانسته رضایت مشتریان را به طور کامل جلب کند.

·       China telecom : سومین اپراتور که مناسبترین و بهترین گزینه برای مسافران می باشد.

با توجه به این که سیم کارت های چینی از نسل g3و g4 هستند، از سرعت اینترنت خوبی برخوردار بوده و شما می توانید با خرید بسته های اینترنتی مقرون به صرفه با عزیزانتان در ایران در ارتباط باشید. شارژ اولیه این سیم کارت ها برای یک سفر هفت تا ده روزه کافیست، اما اگر شارژتان تمام شد، می توانید از سوپر مارکتها شارژ بخرید. اگر فقط اینترنت مصرف می کنید، بهتر است شارژ دیتا تهیه کنید.

 

سیم کارت محلی در ترکیه

 

در ترکیه دو نوع سیم کارت دائمی و اعتباری وجود دارد که مسافران به راحتی می توانند با ارائه پاسپورت، سیم کارت اعتباری یا گردشگری تهیه کنند که به مدت سه ماه اعتبار دارد و بعد از سه ماه یک طرفه و بعد از 6 ماه مسدود می شود. با توجه به فعالیت چند اپراتور در این کشور و شکل گرفتن بازار رقابتی، معمولا تعرفه ها نزدیک به هم می باشند. ولی اگر فقط از اینترنت استفاده می کنید؛ مودم یا اینترنت هتل ها راهکار بهتری می باشد. این سیم کارت ها با فعال کردن رومینگ در ایران نیز فعال می باشند.

 

برای تهیه سیم کارت های ترک راه حل های مختلفی وجود دارد:

 

·       خرید آنلاین: شما می توانید در ایران و به صورت آنلاین سیم کارت ترکیه بخرید و و به راحتی توسط واسطه هایی که در ایران وجود دارد، سیم کارت را تحویل بگیرید.

·       آژانس های مسافرتی: یکی از خریدهای بی دغدغه سیم کارت های ترک؛ خرید از آژانس های مسافرتی می باشد. شما می توانید با اعلام به آژانسی که از آنها بلیت خود را رزرو کرده اید با پرداخت هزینه بیشتر، سیم کارت تهیه کنید.

·       فرودگاه: به محض پیاده شدن از هواپیما می توانید به نمایندگان فروش سیم کارت ها که در فرودگاه حضور دارند مراجعه کرده و نسبت به خرید سیم کارت اقدام نمایید. ولی به خاطر بسپارید که قیمت این سیم کارت ها در فرودگاهها بسیار گران بوده و مقرون به صرفه نمی باشد.

·       نمایندگی ترکیه: اگر به هر دلیلی تا حضور در هتل نتوانستید سیم کارت تهیه کنید، می توانید با حضور در نمایندگیهای فروش سیم کارت ها در بیشتر نقاط شهر و مراکز خرید نسبت به آن اقدام کنید،که با مراجعه به اینترنت یا سوال از مسئولان می توانید آدرس نزدیکترین نمایندگی به محل اقامتتان را پیدا کنید.

 

انواع سیم کارت ترک

 

·       ترکسل: این اپراتور به خاطر اینترنت پرسرعت و پوشش شبکه در بین ایرانیان  و گردشگران بسیار محبوب می باشد.

·       ودافون: این اپراتور که از نظر پوشش و تعداد مشترکین رقیب ترکسل محسوب می شود ، با ارائه بسته های اینترنتی با حجم متنوع بهترین گزینه برای مسافرانی است که مصرف اینترنتشان زیاد می یاشد.

·       ترک تلکام: کوچکترین اپراتور در ترکیه که در اطراف شهرهای بزرگ آنتن دهی خوبی ندارد، تلکام است که در عوض اینترنت با سرعت و قیمت مناسب در اختیار کاربران قرار می دهد.

 

سیم کارت در ژاپن

 

اگر قصد سفر به ژاپن را دارید، چه به عنوان سفر کاری و چه به عنوان توریست، می توانید سیم کارت محلی ژاپن را خریداری کرده و از تماس و پیامک آن استفاده کنید. ولی از سال 2006 که فروش سیم کارت هایی صدای متن به گردشگران و کسانی که مقیم و ساکن ژاپن نیستند؛ ممنوع شد، امکان تماسهای صوتی و تصویری برای شما فراهم نیست. ضمن این که سیم کارت ها در ژاپن تاریخ انقضا دارند و بعد از تاریخ تعیین شده غیر فعال می گردند.

 

روش های خرید سیم کارت در ژاپن

 

·       خرید آنلاین: این نوع خرید هم هزینه کمتری برای مسافر داشته و هم به راحتی امکان پذیر می باشد؛ و فقط کافیست سیم کارت خود را قبل از سفر با تور رزرو کنید.

·       فرودگاه: در این کشور نیز نمایندگان اپراتورها در فرودگاهها می توانند یکی از در دسترس ترین راهها برای خرید سیم کارت محلی باشند.در ضمن کیوسکها و ماشین های متعددی نیز در فرودگاهها این خدمات را ارائه می دهند.

·       اجاره کردن سیم کارت: ، در ژاپن مکان هایی وجود دارد که اگر حوصله خرید و ثبت نام کردن برای تهیه سیم کارت را ندارید، می توانید با پرداخت هزینه کمتر، سیم کارت اجاره کنید.

 

اپراتورهای ژاپن

 

·       b – mobile: این اپراتور دیتای بیشتر با قیمت مناسب در اختیار مسافران قرار می دهد، مثلا بسته اینترنتی 21 روزه با حجم 5 گیگابایتی.

·       U>mobile: با استفاده از این اپراتور دانلودهای سریعتری خواهید داشت، البته با هزینه بیشتر. مثلا بسته اینترنت 15 روزه با حجم 200 مگابایتی.

 

روش آخر سیم کارت بین المللی

 

گزینه آخر  برای کسانی که قصد سفر به خارج از کشور را داشته، خرید سیم کارت بین المللی است. استفاده از این سیم کارت برای مسافران شاغلی که قصد سرمایه یا ثبت نام در صرافی های جهانی یا حضور در شبکه های اجتماعی را دارند، بهترین گزینه می باشد. چرا که ضمن برقراری ارتباطی امن و صرفه جویی در هزینه؛ این سیم کارت به راحتی در ایران قابل خریداری می باشد.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز



:: برچسب‌ها: سیم کارت , خرید سیم کارت رایتل , سیم کارت اعتباری رایتل , رایتل , رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 699
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

راه های افزایش آنتن گوشی

 

شاید یکی از مشکل ساز ترین اتفاقاتی که هنگام کار با گوشیی هوشمند خود برایمان پیش میاید پریدن آنتن است چراکه ممکن است این اتفاق درست در میانه ی یک مکالمه ی ضروری اتفاق بیفتند یا زمانی آنت شما بپرد که شما نیاز به یک تماس با مراکز اورژانسی داشتید و روی منفی دیگر این ماجرا آنجاست که با پریدن آنتن دسترسی شما به اینترنت سیم کارتتان نیز قطع خواهد شد و به عبارتی تمامی راه های ارتباطی شما بسته خواهد شد اما چاره ی این مشکل چیست و آیا اصلا این مشکل چاره ای دارد؟ برای جواب این پرسش ها تا انتهای متن همراه ما باشید

 

  

اگر میزان قدرت آنتن دهی برایتان اولویت بالایی دارد، قاب گوشی تان را دور بیاندازید!

بسیاری از قاب‌ های گوشی به علت جنس سرسختی که برای محافظت بهتر از تلفن های همراه دارند، سبب می شوند  آنتن ‌دهی گوشی های همراه دچار اختلال شوند. مخصوصا که بسیاری از قاب های موجود در بازار ایران قاب هایی با طراحی غیر استاندارد و یا همان کپی و های کپی هستند که چون اورجینال نیستند تست های لازم برای پشت سر گذاشتن موارد استاندارد در طراحی قاب گوشی را پشت سر نگذاشتند و برای سیگنال ‌دهی گوشی مضر هستند. پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم که شده قاب گوشی تان را درآورده و میزان آنتن ‌دهی تلفن همراهتان را بدون قاب امتحان کنید. مثلا چندین روز بدون قاب گوشی زندگی کنید و کیفیت تماس‌ ها و میزان آنتن دهی و حتی اینترنت خط تان را زیر نظر بگیرید.

 

با انجام یک تنظیم ساده، قابلیت وای‌فای کالینگ تلفن همراهتان را فعال کنید.

امکان دارد در بسیار از خانه ها سرعت اینترنت خانگی توسط مودم های adsl  و غیره بیشتر از سرعت اینترنت خط اپراتورها باشد، اگر در خانه ی شما هم اینطور است پیشنهاد می کنیم از قابلیت Wi-Fi Calling استفاده کنید. تنها با انجام یک تنظیم ساده می‌ توانید در تلفن همراه خود از تماس‌ های تلفنی مبتنی بر Wi-Fi بهره ببرید.

تنها کافیست در موبایل خود به آدرس  Settings > Phone > Wi-Fi Calling مراجع کنید و اطمینان حاصل متید که این قابلیت روشن و در دسترس است.

در گوشی های هوشمند با سیستم عامل اندروید، این قابلیت می‌ تواند در بخش ‌های گوناگونی باشد. برای پیدا کردن این قابلیت  می‌ توانید وارد بخش تنظیمات یا همان Setting  شده وعبارت Wifi Calling را جست‌ و جو کنید. البته ممکن برخی از اپراتورها از این قابلیت پشتیبانی نکنند!

روش دوم استفاده از قابلیت Wi-Fi Calling، نصب و راه اندازی نرم افزار‌ها یا سرویس‌ هایی است که امکان استفاده از این قابلیت را روی گوشی فراهم می ‌کنند. بسیاری از نرم افزارهای پیام ‌رسان از این قابلیت پشتیبانی می کنند و اجازه می‌ دهند تماس تلفنی بر مبنایی وای فای داشته باشید.

 

 همیشه حواستان به میزان باتری موبایلتان باشد!

شارژ کم باتری ممکن است بر روی توانایی دریافت و ارسال سیگنال های رادیویی موبایلتان تاثیر گذار باشد. و شاید برایتان جالب باشد که بدانید میزان تاثیر باتری بر روی میزان آنتن دهی بسیار بیشتر از تصور شماست پس همیشه سعی کنید شارژ باتری گوشی خود را بالای ۲۵ درصد نگه دارید. برای رسیدن به این میزان از شارژ پیشنهاد ما به شما همراه داشتن یک پاوربانک و شارژر قابل حمل است.  به خصوص در مکان هایی که نیاز به قدرت ارسال سیگنال های بیشتری دارید.

 

یکبار دیگر تنظیمات تلفن همراه خود را بررسی کنید!

اطمینان حاصل کنید که تنظیمات تلفن همراه  شما درست باشد یعنی برای مثال مطمئن شوید به شبکه و اپراتور موبایل درستی وصل شده باشید و قابلیت های استفاده از صدا و اینترنت همراه روی این اپراتور فعال است یا نه. پس از بررسی این تنظیمات، ممکن است نیاز باشد از میان چندین شبکه موبایل یک اپراتور، شبکه مناسب تر و بهتر را برای خودتان انتخاب نمایید. پشنهاد می کنیم اگر خیلی از جزئیات شبکه های مختلف سر در نمیارید انواع شبکه را امتحان کنید و ببینید آنتن دهی موبایلتان چه فرقی می کند

در گوشی هایی به سیستم عامل iOS از مسیر Settings > Cellular می توانید به تنظیمات شبکه موبایل دسترسی پیدا کنید. در  گوشی هایی با سیستم عامل اندروید، باید مسیر را Settings > Network & internet را دنبال کنید.

 

کمی جابجا شوید و به مکانی با آنتن دهی بهنر بروید.

اگر داخل خانه یا محل کار خود آنتن‌ دهی نسبتا ضعیفی دارید، اما هر وقت  بیرون می‌روید؛ آنتن دهی تان بهتر می‌شود؛ پس می شود نتیجه گرفت ساختمان محل سکونت شما یا محل کار شما مانع دریافت سیگنال‌ های ارتباطی می ‌شود. اگر در خارج از خانه هستید و باز هم آنتن ‌دهی مناسبی ندارید؛ امکان دارد، مثلا یک برج یا ساختمان بلند، یک درخت مرتفع  یا هر چیز دیگری از این قبیل مانعی در مسیر پخش امواج رادیویی است یا باعث اختلال در امواج شده باشد. در مکان ‌های پر تراکم و شلوغ مثل ورزشگاه‌ ها، کنسرت ‌ها، جشنواره ‌های موسیقی یا مراکز خرید و تفریحی باز هم باید منتظر تداخل امواج و آنتن ‌دهی بد باشیم.

جمع بندی هم آنکه اگر به هر دلیل مقدور نیستید اطلاعات شبکه موبایل، تلفن همراه خود را را بررسی کنید یا شک دارید به بهترین گزینه وصل شدید یا نه؛ می توانید تنظیمات شبکه موبایل را ریست کرده که این اطمینان را به شما می دهیم در اکثر اوقات باعث بهبود آنتن دهی تلفن همراهتان می شود.

در گوشی هایی با سیستم عاملiOS برای ریست کردن تنظیمات شبکه موبایل گوشی مسیر Settings > General > Reset > Reset Network Settings  را پیدا کنید. البته به خاطر داشته باشید که با این کار رمزهای عبور شبکه و وای فای باید دوباره وارد شوند.

در گوشی هایی با سیستم عامل اندروید، عمدا از مسیر  Settings > System > Reset options > Reset Wi-Fi, mobile, and Bluetooth  تنظیمات را پیدا خواهد شد.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز



:: برچسب‌ها: تلفن همراه هوشمند , گوشی هوشمند , رندباز , اندروید , شیاپومی , بهترین تلفن های همراه , آنتن گوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 728
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

 

 

برند شیاائومی نمونه ی بارزی برای به عینیت رساندن تاثیر تبلیغات برای رشد یک برندینگ است که چرا در کثری از ثانیه در دست تمامی بلاگرها و اینفلوئنسرها یک عدد گوشی شیائومی مشاهده میشد بلاگر هایی که تا قبل از در دستشان فقط پرچمداران کمپانی هایی همچون سامسونگ و اپل مشاهده می شد حال با یک گوشی از یک کمپانی ناشناس پا به صفحه ی خود در اینستاگرام گذاشته است و این تبلیغ و سایر تبلیغات بصری باعث شد که در کوتاهترین زمان ممکن این گوشی را کنار برندهای بزرگ و در تمامی سایت های فروش گوشی موبایل مانند رندباز و…. مشاهده کنیم

 اما اینبار...

IceUniverse، این جنجال‌ساز همیشگی، بار دیگر با افشای رازی جدید بازار تکنولوژی را پر سر و صدا کرده است. این شایعات خبر از آن دارند که تراشه‌ی پرچم‌دار اسنپدراگون ۸۹۵ احتمالا 15 روز زودتر از موعد رونمایی خواهد شد. با وجود این که تراشه‌ها معمولا ابتدای سال میلادی به بازار معرفی می‌شوند؛ انتظار می‌رود اسنپدراگون ۸۹۵ در ماه دسامبر همین سال، رونمایی شود. بنابراین گوشی هوشمند جدید شیائومی نیز، در پایان سال 2021 به دست علاقه‌مندان خواهد رسید.

این گوشی جدید که از دسته موبایل‌هایی است که برای اولین بار از اسنپدراگون 895 استفاده خواهند کرد؛ احتمالا با نام می 12 وارد بازار می‌شود. در حالی که مدیر شرکت لنوو هم اعلام کرده است که گوشی جدید این کمپانی نیز از اسنپدراگون 895 بهره خواهد برد و پیش از تعطیلات سال نوی 2022 رونمایی می‌شود.

مدتی است که شیائومی با کوالکام همکاری دارد و در همین مدت نیز پرچمداران هر ساله‌ی خود را با کمی اختلاف از رونمایی پردازنده‌های تازه‌ی کوالکام، معرفی کرده است. برای مثال، می ۱۱ به عنوان اولین گوشی هوشمندی که از اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده می‌کرد؛ در پایان سال ۲۰۲۰ معرفی شد.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز



:: برچسب‌ها: شیائومی , تلفن همراه هوشمند , گوشی موبایل , تلفن همراه , رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 699
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 تير 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

هرآنچه لازم است راجع‌به سیم کارت های بی هویت بدانیم 

 

افراد مریضی که باره در کوچه و خیابان رو به روی ما قرار می گیرند در تمامی حالات دنبال راهی برای آزار و اذیت دیگران و لطمه زدن به آرامش مردم هستند برای مثال این افراد مریض در شبکه های اجتماعی با انتشار بدون اجازه ی  تصاویر افراد یا فرستادن تصاویر نامناسب سعی بر این دارند تا به دیگران آزار و ضربه‌ی روحی وارد کنند و یا به عنوان مثالی دیگر با رونق پیدا کردن سیم کارت ها و تلفن های همراه این افراد مریض به اصطلاح برای دیگران مزاحمت تلفنی ایجاد می کنند و با زنگ زدن در ساعات نامناسب و… گاهی باعث می شوند که افراد حتتی اقدام به تعویض سیم کارت خود کنند 

البته یکی از دلایلی که این افراد مریض به راحتی و بدون ترس و استرس دست یه چنین اقدامی بزنند سیم کارت های بدون هویت است که در ادامه با آن آشنا می شویم

ریشه‌ی این مسئله احتمالا به عرضه‌ی سیم کارت‌های هدیه و بدون سند از جانب اپراتورهای مختلف به کاربران مربوط می‌شود. از آن به بعد بود که این معضل شکل گرفت و گریبان‌گیر اپراتورها و مردم شد. افراد سودجو از سیم کارت‌های هدیه و بدون سند سوء‌ استفاده کردند و باعث بر هم خوردن نظم حاکم در جامعه شدند. همین مساله موجب شد که ثبت کدملی سیم ‌کارت‌های تلفن‌ همراه از بهمن ‌ماه ‌سال 95، با هدف ساماندهی سیم‌ کارت‌های بی‌نام و نشان در دستور کار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار گیرد و طبق آن، دستورالعمل نظارتی به اپراتورهای موبایل ابلاغ شد تا تکلیف سیم‌ کارت‌های دارای هویت جعلی یا بدون کد ملی مشخص شود.

همان زمان هم معاون سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که حدود 3‌ میلیون و 100 هزار سیم ‌کارت ایرانسل، 3‌ میلیون و 140 هزار سیم ‌کارت همراه اول و 40‌ هزار عدد سیم‌ کارت تالیا بی‌هویت بودند. بنابراین از مردم خواسته شد تا برای ثبت هویت سیم کارت‌های خود به دفاتر اپراتورهای مربوطه مراجعه کنند. اما متاسفانه این طرح با موفقیت کامل اجرا نشد و هم‌چنان خرید و فروش سیم کارت‌های بدون هویت ادامه دارد.

مسئله‌ی دیگر آن که این سیم کارت‌های اعتباری بدون هویت، به راحتی در دسترس هستند. به عنوان مثال توسط افراد دست‌فروش عرضه می‌شوند. یا دکه‌های روزنامه‌فروشی آن‌ها را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد. افراد بعد از خرید این سیم کارت‌ها، حتی نیازی به فعال‌سازی آن‌ها هم ندارند. چرا که سیم کارت موردنظر، از قبل در شبکه‌ی اپراتورهای مربوط فعال بوده‌اند.

این سیم کارت‌ها از یک تا سه ماه قابلیت استفاده دارند و از آن‌ جا که پوکه‌ای هم همراه خود ندارند؛ دیگر نمی‌توان آن‌ها را تمدید اعتبار کرد. به علاوه قیمت آن‌ها به قدری پایین است که خریداری را بسیار راحت‌تر نیز می‌کند. سیم کارت‌های بدون هویت و بدون سند، از 5 تا 15 هزار تومان به فروش می‌رسند. فروشندگان هم با توجه به مبلغی که دریافت کرده‌اند؛ بعد از مدتی بدون نیاز به حضور مالک اصلی، به دفاتر اپراتورها مراجعه کرده و اقدام به سوزاندن آن سیم کارت و دریافت یک سیم کارت جدید می‌کنند تا بتوانند آن را به دیگری بفروشند.

سوالی که ممکن است برایتان پیش بیاید آن است که با توجه به این که خرید سیم کارت و فعال‌سازی آن، الزاما به کد ملی نیاز دارد؛ افراد سودجو و فریب‌کار، چطور اقدام به انجام این کار می‌کنند. باید گفت که این اشخاص با پرداخت مبلغی ناچیز به کارتن خواب‌ها، از کارت ملی آن‌ها استفاده کرده و چندین سیم کارت تهیه می‌کنند.

پای این معاملات نامشخص و عجیب حتی به فضای مجازی هم باز شده است. کافی است هشتگ سیم کارت بدون سند را در اینستاگرام جست و جو کنید تا با نتایج زیادی مواجه شوید. در تماس با یکی از فروشندگان این سیم کارت‌ها در فضای مجازی تماس گرفتیم و در پاسخ به سوالاتمان درباره‌ی قیمت، چنین اظهار کرد:« قیمت‌ها هم بستگی به تاریخ مصرف سیم‌کارت‌ها دارد. اگر سیم‌کارت یک‌ساله بخواهید 100‌ هزار تومان و اگر سیم‌کارت دوساله بخواهید 200‌ هزار تومان». وقتی از او می‌پرسم چطور توانسته‌اید سیم‌کارت‌های بدون سند و هویت تهیه کنید به تندی پاسخ می‌دهد: «ما که نباید راه و رسم کاسبی‌مان را برای شما توضیح دهیم! اگر به خرید اینترنتی اعتماد ندارید حضوری بیایید ترمینال غرب تا خیالتان راحت شود.»

با یکی از مسئولان روابط عمومی شرکت ایرانسل در این مورد گفت و گویی داشتیم و او بیان کرد:« در هیچ یک از فروشگاه‌ها، مراکز خدمات ایرانسل و سایر کانال‌های فروش، امکان ثبت نام و فعال‌سازی سیم‌کارت بدون ارایه کارت شناسایی معتبر و شماره ملی یا گذرنامه برای اتباع خارجی وجود ندارد و تمام سیم‌کارت‌های فعال در شبکه ایرانسل مالک مشخص و ثبت‌شده دارد.»

او تاکید می‌کند: «برخی افراد سودجو با سوءاستفاده از کم‌اطلاعی برخی مشترکان،سیم‌کارت‌هایی که به نام آنها ثبت شده را در اختیار گرفته و به فروش می‌رسانند که طبعا تمام تبعات سوءاستفاده از این سیم‌کارت‌ها متوجه مالک سیم‌کارت خواهد بود و ایرانسل نیز موارد سوءاستفاده از سیم‌کارت‌های خود را در مراجع قانونی پیگیری می‌کند.»

این مقام مسئول درباره‌ی چگونگی اطلاع پیدا کردن از هویت این سیم کارت‌ها چنین بیان کرد:« «ایرانسل این امکان را برای تمام مشترکان خود فراهم کرده تا از طریق منوی پرونده یا اطلاعات حساب در اپلیکیشن ایرانسل من یا تماس با مرکز ایرانسل یا مراجعه حضوری به فروشگاه‌ها و مراکز خدمات ایرانسل، از سیم‌کارت‌های ثبت شده به نام خودشان در شبکه ایرانسل مطلع شده و در صورت لزوم آنها را غیرفعال کنند. این خدمات ایرانسل نشان می‌دهد که ادعای سودجویان و کلاهبردارانی که می‌گویند سیم‌کارت‌های بدون هویت می‌فروشند، کاملا دروغ است و ما امیدواریم با اطلاع‌رسانی‌هایی که انجام می‌دهیم، مردم فریب این ادعاها را نخورند.»

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز

 



:: برچسب‌ها: سیم کارت , سیم کارت همراه , اپراتور همراه اول , رندباز , خرید و فروش سیم کارت , سیم کارت بی هویت ,
:: بازدید از این مطلب : 680
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 تير 1400 | نظرات ()