نوشته شده توسط : امیررضا

همیشه سیم کارت جز مهم ترین بخش های یک گوشی بوده است و جز سخت افزار های گوشی به حساب می آمده است.سیم کارت که از همه نظر برای یک فردی که گوشی هوشمند دارد مهم است چون از طریق سیم کارت به دوستان و خانواده اش زنگ بزند . برای همین سیم کارت جز وسایل مهم  گوشی هوشمند است.

در گذشته که سیم کارت ها اندازه بزرگتری داشتند، در پشت باتری و زیر درب پشت گوشی های تلفن همراه سوکت یا کانکتور سیم کارت قرار داشت که محل قرارگیری سیم کارت ها بودند.کانکتور سیم کارت و مموری کارت که معمولا فلزی بودند، به صورت یک چهارچوب شیارهایی در طرفین داشتند که برای قرار دادن سیم کارت و کارت حافظه به صورت کشویی در کنار و یا زیر باتری گوشی مورد استفاده قرار می گرفتند. بنابراین در آن زمان برای تعویض سیم کارت لازم بود ابتدا باتری را خارج کرده، سپس نسبت به این کار اقدام نمود.

در گوشی های هوشمند نسل جدید محل قرار گیری سیم کارت به طور کامل تغییر کرده و با کوچکتر شدن سیم کارت ها، تغییر در طراحی گوشی های هوشمند نیز صورت گرفت و محل قرار گیری سیم کارت ها به دیواره های کناری گوشی های هوشمند انتقال یافت. این تغییر که بیشتر به خاطر باریک شدن قطر گوشی و مقاومت بهتر در برابر آب و رطوبت صورت گرفته است، باعث تولد خشاب سیم کارت ( نگهدارنده سیم کارت )گردید .

سیم کارت ها قطعات کوچک اما مهمی در گوشی های هوشمند هستند که دارای حافظه، پردازنده و حتی مجهز به یک سیستم عامل مخصوص می باشند و بخش مهمی از عملکرد گوشی هوشمند به آنها بستگی دارد، بنابراین حفظ و نگهداری از آن بسیار مهم می باشد. خشاب سیم کارت به عنوان محفظه نگهدارنده سیم کارت معمولا از جنس فلز یا پلاستیک ساخته می شود و با توجه به نوع و مدل گوشی هوشمند می تواند تکی یا دو گانه باشد.

در گوشی های هوشمند جدید دیگر نیازی به باز کردن درب پشتی دستگاه برای جاگذاری سیم کارت نداریم و به راحتی با استفاده از یک سوزن سیم کارت؛ امکان جاگذاری سیم کارت و مموری فراهم می شود. خشاب سیم کارت معمولا یک چارچوب است که سیم کارت را در بر می گیرد و برای قرار گیری پایه های چیپ سیم کارت بر روی فضای طراحی شده در داخل گوشی آن را به صورت کشویی به داخل دستگاه هدایت می کند. شار دادن آن خشاب سیم کارت به بیرون باز می شود و با ارتقا ساخت قطعات موبایل و تغییر محل قرار گیری سیم کارت و تبدیل آن به خشاب، نصب و تعویض سیم کارت و مموری کارت بسیار آسان تر شده است، ولی احتیاج به دقت و ظرافت بیشتری داشته و کوچکترین بی دقتی باعث شکستن خشاب و یا آسیب به آن می شود. از آنجا که خشاب سیم کارت قطعه ای مهم با ویژگی حساس در گوشی تلفن همراه می باشد؛ در صورت شکستگی یا ترک خوردگی، عملکرد گوشی را به طور کامل با اختلال مواجه می کند.

مشکل شکستن خشاب سیم کارت به دلیل ظرافت طراحی و ساخت این وسیله بسیار رایج بوده و خوشبختانه در بازار قطعات موبایل، برای تمامی مدل ها قطعه جایگزین وجود دارد که کاربران می توانند به راحتی هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی با جستجوی کلمه خشاب سیم کارت به همراه مدل گوشی و یا تبلت از فروشگاه اینترنتی فروش قطعات موبایل خریداری نمایند.

البته در صورتی که خشاب سیم کارت در داخل گوشی هوشمند شما شکست، لازم است ابتدا با استفاده از یک سوزن مخصوص سیم کارت، خشاب را از جای خود خارج کنید.

برای اینکار ابتدا گوشی هوشمند خود را با فشار دادن دکمه پاور خاموش نمایید، سپس سوزن سیم کارت را در سوراخ مخصوص خشاب سیم کارت قرارداده و مقداری فشار دهید تا خشاب از جای خود خارج شود. در این مرحله با موچین یا یک پنس نوک تیز تلاش کنید تا آن را از شیار مورد نظر خارج کنید. در مرحله بعد سیم کارت و مموری کارت را برداشته و با تهیه یک خشاب جدید آن را جایگزین سازید. در صورت باز نشدن خشاب و گیر کردن آن نیز بهتر است به یک تعمیر کار موبایل مراجعه کنید.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 



:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

در این روز ها که ویروس کرونا سایه افکنده بر روی زمین و همه انسان ها درگیر هستند و همه مشاغل تحت تاثیر این ویروس هستند. اما در این مدت دانش آموزان  از همه قشرها بیشتر آسیب دیدند و از حضور در مدارس محروم شده اند و این کار برای معلم ها بسیار سخت شده است .این برای خانواده ها هم بسیار سخت شده که دانش آموزان در خانه تحصیل می کنند و از حضور در کلاس های درسی بی نصیب مانده اند

در همین راستا عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت : " سال گذشته پیشنهادی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح شد که در کشور یک مدلی برای تولید سیم کارت های مخصوص دانش آموزی طراحی شود . چرا که قطعا می تواند بسیاری از آسیب هایی که دانش آموزان را در فضای مجازی تهدید می کند، کاهش دهد. "

پیش تر از این وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت و گویی بیان نمودند: اینترنت ایمن، فضای آموزش های الکترونیکی را امن تر خواهد کرد و در این راستا آموزش و پرورش می تواند به عنوان اولین دستگاه، همکاری خود را اعلام کرده و الگویی برای دیگر دستگاه ها جهت استفاده از اینترنت ایمن باشد.

در این خصوص عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان این که اگر وزیر ارتباطات دنبال ایجاد فضای ایمن در آموزش های الکترونیک است؛ باید راهکار آن را نیز خود ارائه دهد، اظهار کرد : اپلیکیشن شاد که برای آموزش مجازی فراهم شده، بستر مناسبی بوده که همراه اول ایجاد کرده است؛ اما بخش هایی از آن به لحاظ محتوایی با کمبودهایی مواجه است که می طلبد آموزش و پرورش برای تقویت آن اقدام نماید.

از نظر این نماینده مجلس لازم است یک چندگانگی در بستر اپلیکیشن شاد ایجاد شود تا قابلیت های متنوعی که در این فضا وجود دارد از این توانمندی برخوردار باشد که تمام گروه های دانش آموزی را در خود جمع کند. چرا که برخی مدارس خاص همچون مدارس غیر دولتی یا استعدادهای درخشان تمایلی برای فعالیت در این بستر ندارند.

برنامه شاد به عنوان یک پلتفرم آموزشی در شرایطی به کمک دانش آموزان آمد که پاندمی کرونا مدارس را تعطیل کرده بود و این سیستم آموزش مجازی به عنوان یک راهکار برای ارتباط بین دانش آموزان و معلمان و ادامه روند آموزش از سوی آموزش و پرورش معرفی گردید. البته برنامه شاد نیز مانند هر برنامه نوپای دیگری، مشکلات عدیده ای دارد که به علت سرعت پایین و محدودیت های فراوان از سوی مدارس به خوبی مورد استقبال قرار نگرفت.

محمد وحیدی به عنوان عضو کمیسیون مجلس با اشاره به این که مدارس تمایل دارند در فضاهایی فعالیت کنند که از قابلیت و سرعت بیشتری برخوردار هستند و می توانند ارتباطات گسترده و چند سویه ای را برقرار کنند و مکانیسم تدریس فعال داشته باشند و همزمان با تدریس، نظرات را دریافت کرده و انعکاس دهند؛ بنابراین باید رویکرد تقویت این موارد را در اپلیکیشن شاد بکار گیریم، پیشنهاد داد : در این دوران پسا کرونا به سمت هوشمند سازی مدارس حرکت کرده و از این طریق آموزش مجازی را تقویت کنیم. چرا که از نظر ایشان هوشمند سازی مدارس یک اولویتی است که فضای تدریس کلاس را حتی در اختیار افراد خارج از کلاس هم قرار می دهد و این از شاهکارهای دوره آموزش مجازی است که تدریس در کلاس های بسته را به فضای باز انتقال داده است.

در شرایط کنونی که آموزش مجازی بسیار مهم تلقی می شود، بهتر است از تهدیدها به عنوان فرصت استفاده کرد و با ارتقا برنامه هایی مانند برنامه شاد برای همه گیری جریان آموزش مجازی استفاده کرد و با برطرف کردن مشکلات فنی و رفع محدودیت های این برنامه، یک نسخه بدون عیب با قابلیت های پیشرفته در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار داد که بتواند به نوعی از نگرانی های خانواده ها کم کند.

نماینده مردم بجنورد، سملقان، جاجرم،گرمه، راز و جرگلان در مجلس یازدهم یادآور شد: در شرایط کنونی هزاران نوع تدریس در اپلیکیشن شاد بارگذاری شده است که هم دانش آموزان و هم اولیا می توانند از بین آنها انتخاب کنند . ضمن این که معلمان هم می توانند از این برای تجربه اندوزی استفاده کنند. کما این که در سال های گذشته یکی از اقداماتی که در آموزش و پرورش انجام دادیم تبادل تجربه بین معلمان بود که آموزش مجازی بستر آن را فراهم کرد.

آنچه که بدیهی است اپلیکیشن شاد نیاز به توجه و اهتمام جدی مسئولان امر دارد تا بتواند به عنوان یک پلتفرم آموزشی کامل و جامع در مدارس مورد استفاده قرار گیرد. در همین راستا در جهت ایمن سازی فضای مجازی برای دانش آموزان نیز تولید سیم کارت های دانش آموزی با قابلیت های نظارتی می تواند به عنوان یک راهکار مناسب، اندکی از دغدغه ها و نگرانی های خانواده ها را کاهش دهد.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 



:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

زمان زیادی از به وجود آمدن گوشی همراه می گذرد و تا به امروز مدل های مختلفی به وجود آمده است .یکی از کمپانی هایی که در طراحی گوشی بسیار خوب است و همیشه سر زبان ها بوده است شرکت سامسونگ بوده است که گوشی های بسیار جذاب و عالی طراحی کرده است اخیرا پرچمدار خود را معرفی کرده است که بی شک رقیب بزرگی برای کمپانی اپل و آیفون 13هست

در این بین برخی از کاربران که دستگاه های خود را زود دریافت کردند، متاسفانه بر وجود مشکل در صفحه نمایش جدیدترین تلفن هوشمند برتر سامسونگ اشاره کردند. این مشکل که از سوی دارندگان نسخه اگزینوس گلکسی اس 22 اولترا با انتشار ویدیوها و تصاویر از دستگاه منتشر شده است؛ از سوی یکی از مدیران رسمی انجمن تایید شد. تعداد گزارش های منتشر شده نشان می دهد که این مشکل سراسری بوده و بسیاری از کاربران پرچمدار جدید سامسونگ را با مشکل مواجه کرده است.

طبق تحقیقات اولیه این مشکل به طور کلی زمانی ظاهر می شود که صفحه نمایش در تعریف +WQHD استفاده شود. بنابراین وقتی که رزولوشن روی wQHD و حالت صفحه روی Natural تنظیم شود، ممکن است نمایشگر در هنگام پخش ویدئوهای یوتیوب یا باز کردن قفل دستگاه دچار مشکل شود.

مشکل سوسو زدن نمایشگر نسخه اگزینوس گلکسی اس 22 اولترا قبل از رسمی شدن این تلفن هوشمند هم دیده شده بود، اما با توجه به این که این مشکل هم چنان به صورت کلی برای همه مصرف کنندگان دیده می شود، نشان از عدم رفع کامل مشکل از سوی سامسونگ است.

سامسونگ همیشه نرم افزار بدون باگ و روانی را در اختیار کاربران قرار می داد و قطعا یکی از دلایل محبوبیت این برند کره ای، همین موضوع می باشد. هر چند که مشکل موجود در گوشی های هوشمند جدید سامسونگ بسیار جزئی بوده و می تواند در آینده از طریق یک بروز رسانی کاملا بر طرف گردد. ولی در حال حاضر تا زمان ارائه راه حل مناسبی از جانب سامسونگ برای رفع نهایی این مشکل، بهتر است کاربران از وضوح WQHD در حالت رنگ Natural استفاده نکنند.

گوشی هوشمند گلکسی اس 22 اولترا با قویترین سخت افزاری که در حال حاضر در بازار یافت می شود و نمایشگر فوق العاده مدرن و پیشگامش که از تمامی قابلیت های روز دنیا پشتیبانی می کند، یک تلفن همراه تقریبا ایده ال است که انتظارات از آن بسیار بالاست و به نظر می رسد بروز چنین مشکلی، نگرانی هایی را برای کاربران ایجاد کرده که امید می رود به زودی از جانب سامسونگ به درستی پاسخ داده شود.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 





:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

این روز ها که نزدیک به عید هستیم و همه  می خواهند در خانه بمانند و از اوقات فراغت استفاده کنند اینترنت و گوشی های همراه بسیار اهمیت پیدا میکند .بعضی موقع ها هم که اینترنت سرعت پایینی دارد که با بعضی کارها می توانیم سرعت اینترنت را بالا ببریم تا بتوانیم از اینترنت به خوبی استفاده کنیم

از آنجا که کندی سرعت اینترنت انجام همه امور را با اختلال ایجاد می کند و مدت زمان انجام کارها را افزایش می دهد و باعث هدر رفتن بخش زیادی از زمان می گردد؛ تقریبا همه افراد به دنبال راهکارهایی برای از بین بردن این معضل هستند.

کم شدن سرعت اینترنت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، در اینجا به 6 مورد از مهمترین آنها اشاره می کنیم.

موقعیت نامناسب روتر

اگر با روتر فاصله زیادی دارید و اشیایی مثل دیوار، سقف و ... بین شما و روتر قرار دارد، به صورت طبیعی سرعت اینترنت کاهش می یابد.

اتصال چندین دستگاه به یک خط وای فای

متصل بودن چندین دستگاه به یک خط وای فای و استفاده همزمان همه دستگاه ها از اینترنت، می تواند یکی از اصلی ترین دلایل کندی اینترنت شما باشد.

تراکم بالای خطوط وای فای

این مشکل که بیشتر در آپارتمان ها و برج ها دیده می شود ،زمانی رخ می دهد که چندین روتر از یک کانال استفاده می کنند که این امر باعث کندی سرعت اینترنت می شوند.

پوشش ضعیف 4G

به طور معمول هنگامی که تعداد زیادی از افراد در یک مکان جمع شده و به یک آنتن 4G متصل می شوند، سرعت به میزان قابل توجهی کند می شود. وجود این اختلال حتی برای اینترنت 4G  که به عنوان اینترنت پر سرعت شناخته می شود؛ نیز غیر قابل اجتناب است.

وجود نویز

با توجه به این که بیشتر روترها و وسایل مانند تلفن های بی سیم، ماکروویو ها و... روی باند 2.4 گیگاهرتز کار می کنند، وجود این وسایل امکان ایجاد نویز برای روتر را افزایش داده و سرعت اینترنت را  به میان قابل محسوسی کاهش می دهد.

ضعیف بودن تلفن همراه

اگر سرعت اینترنت برای دیگران مطلوب بوده و در زمان استفاده شما کاهش می یابد، احتمالا مشکل اصلی سرعت پردازش پایین گوشی هوشمند شما می باشد.

در هرصورت اگر با کندی سرعت اینترنت مشکل دارید، در اینجا راهکارهایی برای بهبود سرعت اینترنت بیان شده است که در صورت استفاده از آنها می توانید سرعت اینترنت خود را بهبود ببخشید.

بررسی تنظیمات اینترنت

اولین و مهمترین گام در جهت بهبود سرعت اینترنت، بررسی تنظیمات اینترنت روی گوشی هوشمند می باشد. گاهی وقتها گوشی هوشمند به صورت پیش فرض با سرعت 3G یا کمتر محدود شده که بعد از بررسی بهتر است آن را به  4G  ارتقا دهید.

 برای اینکار ابتدا وارد Setting  گوشی هوشمند خود شده و در بخش  Network and Internet  وارد  قسمت  mobile Network شوید و در بخش Preferred Network type اینترنت را به  4G  ارتقا دهید.

نصب برنامه هایی با حجم مناسب و یا کم

اگر گوشی هوشمندتان پردازنده ضعیفی داشته و یا جزء گوشی های قدیمی به شمار می آید، بهتر است از نسخه های سبک تر اپلیکیشن ها استفاده کنید. چون در این نوع از گوشی های هوشمند یکی از اصلی ترین دلایل کند شدن سرعت اینترنت، پردازش ضعیف دستگاه می باشد که با استفاده  از نسخه مناسب، اختلالی در پردازش ایجاد نشده و سرعت اینترنت به میزان قابل توجهی بهبود می یابد.

بستن برنامه های پس زمینه ویندوز

اگر از ویندوز 10 استفاده می کنید، حتما برنامه های پس زمینه را غیر فعال کنید. چرا که در این نوع ویندوز بدون آگاهی شما، برنامه های زیادی فعال میگردد که در صورت باز بودن علاوه بر مصرف بیشتر اینترنت، سرعت آن را نیز کاهش می دهد. برای متوقف کردن این برنامه ها ابتدا وارد Setting  گوشی هوشمند شده و در بخش  Privacy  قسمت Background app را غیر فعال سازید.

فعال کردن Data saver

در صورت استفاده از مرورگر کروم، حتما  Data saver  را فعال سازید، چرا که با فعال سازی آن، صفحات وب برای شما به صورت فشرده به نمایش در می آید که در آن صورت هم سرعت اینترنت افزایش یافته و هم مصرف آن کاهش می یابد. برای فعال سازی Data saver   ابتدا وارد مرورگر کروم شده و از قسمت منو گزینه  Setting را انتخاب کنید و در این بخش Data saver  را فعال سازید.

حال اگر از مشترکین اپراتور ایرانسل هستید، راهکارهایی اختصاصی دیگری نیز برای افزایش سرعت اینترنت شما وجود دارد که در اینجا به آن اشاره می کنیم:

تست سرعت

در زمان کند بودن سرعت اینترنت بهتر است؛ ابتدا سرعت اینترنت دستگاه خود را تست کنید. پس با مراجعه به بخش " تست سرعت اینترنت ایرانسل" این کار را انجام دهید.

تنظیمات مجدد اینترنت

اگر بعد از تست کردن سرعت اینترنت ؛ نتیجه تست سرعت قابل قبول نبود، بهتر است تنظیمات اینترنت خود را تغییر دهید. برای این کار با شماره گیری   # 2 * 4 * 555 *  تنظیمات اینترنت را دریافت و ذخیره کنید.

اگر بعد از تنظیمات مجدد؛ همچنان مشکل سرعت اینترنت پابرجاست و شما را آزار می دهد، می توانید به اپلیکیشن "ایرانسل من" مراجعه کرده و در بخش " ارتباط با ما " وارد قسمت " ارجاع و پیگیری درخواست" شده و شکایت خود را ثبت نمایید.

کارشناسان اپراتور ایرانسل بعد از بررسی مشکل با شما تماس گرفته و شما را در جریان روند حل مشکلتان قرار می دهند.

البته اگر از مودم TD- LTE  استفاده می کنید و مشکل کندی سرعت اینترنت دارید، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

مودم را در بهترین مکان قرار دهید

بهتر است مودم را در جاهای مختلف خانه یا محل کار خود قرار داده و میزان آنتن دهی آن را بررسی کنید. در نهایت مودم را در جایی که بیشترین چراغ های آنتن روشن است، قرار دهید.

دقت فرمایید موانعی مثل دیوار و یا پنجره می تواند از میزان آنتن دهی مودم بکاهد.

از جای ثابت استفاده کنید

قرار دادن مودم TD- LTE در جای ثابت که لرزنده و یا بی ثبات نباشد، باعث می شود که این مودم ها بیشترین بازدهی را داشته باشند. بنابراین ثابت بودن جای مودم برای افزایش سرعت اینترنت بسیار امر مهمی می باشد.

در نهایت انتظار می رود بعد از رفع کلیه مشکلات سرعت اینترنت به میزان قابل توجهی بهبود پیدا کند. البته این روزها که علت کندی اینترنت از سوی مسئولان به کاهش پهن باند و بالا بودن تقاضای مردم بیان شده، لازم است تدابیر لازم از سوی دولت برای افزایش سرعت اینترنت اندیشیده شود.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 





:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

همیشه اپراتور های همراه راه حلی را برای کسانی که شرایط انلاین نشدن را دارند بتوانند از آن راه ها استفاده کنند. یکی از این شرکت ها که بسیار هم ثابت قدم بوده خیلی از این نوع راه برای مشترکانش استفاده می کنند اپراتور ایرانسل هست که امکان خرید اینترنت و بسته ها رو میده.

کدهای کاربردی همان کدهای ستاره مربعی هستند که امروزه تقریبا برای انجام همه امور از آنها استفاده می کنیم. فرقی نمی کند مشترک کدام اپراتور باشید، امکان بهره مندی از کلیه خدمات مانند: خرید، انتقال شارژ، پرداخت قبوض و ... برای همه مشترکین سیم کارت های همراه اول، ایرانسل و رایتل وجود خواهد داشت، فقط کافی است از آنها مطلع باشید تا در سریع ترین زمان ممکن، خدمات مورد نیاز را دریافت کنید.

البته اگه مشترک اپراتور ایرانسل هستید، در اینجا به چند تا از پرکاربردترین این کدها اشاره می کنیم:

 کد کاربردی #7*

با شماره گیری این کد خدمات متنوعی در اختیار مشترکین ایرانسل قرار می گیرد مانند:

شارژ

پرداخت قبوض آب و برق

پرداخت قبض ایرانسل

خرید بسته های اینترنتی و مکالمه

افزایش سقف مصرف

تکمیل تراکنش های ناتمام

 

کد همه کاره ایرانسل #555*

این کد همان طور که از نامش پیداست، بسیار کاربردی بوده و مجموعه ای از خدمات مورد نیاز مشترکین را ارائه می دهد. البته مشترکین ایرانسل می توانند با دانلود یا نصب اپلیکیشن " ایرانسل من " نیز به تمامی مواردی که برای مدیریت سیم کارت به آن احتیاج دارند، دسترسی پیدا کنند .

 کد همه کاره نیز مجموعه ای از سرویس ها و خدمات مورد نیاز مشترکین ایرانسل را به آنها ارائه می دهد.

 به جدول زیر توجه کنید.

 

نوع خدمت

کد کاربردی

منوی اطلاعات حساب

# 1 *555*

خرید بسته های اینترنت همراه

# 5 * 555 *

خرید بسته اینترنت ثابت

# 8 * 555 *

شارژ کیف پول

# 11 * 555 *

پیگیری سفارش

# 22 * 555 *

دریافت پیشنهادات فصلی

# 6 * 555 *

خرید بسته مکالمه ایرانسلی

# 55 * 555 *

تعویض سیم کارت به نسل چهار

# 134 * 555 *

خرید محصولات ایرانسل

# 16* 555 *

تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به دائمی

# 9 * 1 555 *

 

 

علاوه بر آنچه که گفته شد، بر اساس جدول زیر کدهایی وجود دارند که با شماره گیری آنها مشترک ایرانسل می تواند خدمات متنوعی را دریافت نماید. خدماتی که هر کدام به نوبه خود، راهگشای مشکلات مشترکین می باشد.

 

نوع خدمت

کد کاربردی

شارژ آفلاین ( شارژی که از فروشگاه یا دستگاه خودپرداز یا دستگاه کارتخوان خریداری شده)

# شماره رمز 12 یا 16 رقمی *141*

شارژ شگفت انگیز ایرانسل

# شماره رمز 12 رقمی*144*

انتقال شارژ خط به خط

# رمز* مبلغ* شماره موبایل * 142*

چک کردن مناطق تحت پوشش 4G

20#*

شگفتی های ایرانسل

4444#*

بسته شگفتی ویژه مکالمه

1#*4444*

بسته شگفتی ویژه اینترنت

# 2 * 4444 *

خدمات آهنگ پیشواز ایرانسل

# 777 *

سرویس شارژ و اینترنت اضطراری ایرانسل

# 815 *

تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به سیم کارت دائم

#70 *

 

اگر از مشترکین ایرانسل هستید، مطمئن باشید که این کدهای کاربردی همواره مورد نیاز شما بوده و در شرایط سخت مانند تمام شدن شارژ به کمکتان خواهد آمد. از آنجا که برای استفاده از این کدها بدون نیاز به باز کردن مرورگر یا نصب اپلیکیشنی خاص می توان دسترسی سریع و ایمن به طیف گسترده ای از خدمات اپراتور ایرانسل داشت، این کدها به عنوان میانبر به مشترک کمک می کند تا آسان تر به خدمات دسترسی پیدا کنند.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 



:: بازدید از این مطلب : 377
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

این روزها که گوشی همراه بخشی از زندگی مردم شده است برای همین سیم کارت ها هم بسیار مهم شده اند. اپراتورها همه تلاش هایشان را می کنند که بهترین امکانات را به مشتریان بدهند. بعضی از سیم کارت ها به خاطر رند بودن بسیار گران هستند و همین دلیل باعث این می شود که از بقیه متمایز گرددند. بعضی موقع ها هم به خطر تفاوت قیمت باعث این می شود که در بازار آزاد بسیار ارزان فروخته شوند

هر چند که از همان روزها هم، شماره های خاص و به اصطلاح شماره رند، بازار مخصوص دیگری داشت که مشتریان خاص و لاکچری آن حاضر بودند تقریبا هر قیمتی برای آن پرداخت کنند. فروش میلیاردی شماره های رند در ایران داستان عجیب و تازه ای نیست. با توجه به محدود بودن این شماره ها و وجود تقاضای فراوان، طبیعی است که این شماره ها با ارقامی بین 40 تا 50 میلیارد تومان معامله گردند. خرید و فروش شماره های رند هم کارکرد تجاری دارد و هم کارکرد سرمایه ای، به همین خاطر بعضی ها حاضرند یک شماره رند را با خودروهای لاکچری و آپارتمان های لوکس معامله کنند. این شماره ها که واقعا تعدادشان به اندازه انگشتان یک دست هم نمی رسد، در طول سالیان مشتری های خاص خود را داشته است.

ولی آن چیزی که این روزها این بازار را کاملا دگرگون ساخته، تجارت بر اساس فون واژه می باشد. سیم کارت هایی با شماره های یونیک و تکرار نشدنی که بسیار مورد استقبال خریداران نیز قرار گرفته است.

مدت زمان زیادی از ورود این واژه به ادبیات تجاری بازار سیم کارت ایران نمی گذرد ولی در همین بازه کم، شماره هایی به ارزش 20 میلیارد تومان به فروش رفته است. فعالان این حوزه می گویند که در این روش به جای اعداد حروف را جایگزین شماره کرده و به جای بیان شماره به عدد آن را به صورت واژه بیان می کنند.

اصطلاح" Vanity Number "که اصطلاحا در فارسی "فون واژه "ترجمه شده؛ شماره تلفن های خصوصی ای هستند که استفاده از آنها در سراسر دنیا رونق گرفته و به صورت یونیک در اختیار کاربر قرار می گیرد. اگر به صفحه شماره گیر موبایل دقت نمایید؛ خواهید دید که در کنار اعداد روی گوشی های هوشمند حروف انگلیسی چاپ شده است که این حروف در سیر ترتیبی یک شماره تلفن می تواند نشان دهنده یک عدد باشد.

در بسیاری از کشورهای جهان مانند آمریکا، کانادا، اروپا،و استرالیا، افراد به جای بیان شماره تلفن به عدد آن را به صورت حروف و یا با نام برند خود بیان می کنند و معتقدند حفظ یک برند ساده تر از حفظ یک شماره است، مثل Samsung 1800 ویا My Apple 1500 .

این اصطلاح که چند وقتی است در کشور ما نیز به آن توجه می شود، باعث دسته بندی جدیدی از سیم کارت ها شده و شماره ها بر اساس حروف دسته بندی می شوند. در این حوزه جدید شماره ها با نام هایی مانند یونیک، برلیانس و گلدن به فروش می رسند. در این تقسیم بندی شماره های برلیانس و گلدن با ارزش هستند ولی شماره های یونیک که با قیمت 20 میلیارد تومان به فروش می رسند، شماره هایی هستند که مثلا به حروف می شود نام یک شخصیت کارتونی محبوب.

به نظر می رسد در حال حاضر خرید و فروش سیم کارت کاملا تجاری سازی شده و وارد مرحله جدید و مهمی گردیده است که از نظر فعالان این حوزه، این بازار را پر رونق تر از قبل کرده است. چرا که شماره های فون واژه اصلا رند نیستند ولی شماره های خاصی هستند که ترکیب اعدادشان با هم تبدیل به یک نام خاص می شود مثلا امیر سام .

با توجه به این که فقط یک شماره در کشور وجود دارد که ترکیب اعدادش با هم به حروف می شود یک نام خاص، پس به یکباره یک شماره معمولی با ارزش می گردد. البته اگر در ساختن این ترکیب تعداد حروف کامل نباشد باید عددی به اول یا آخر فون واژه اضافه شودکه همین موضوع از قیمت نهایی سیم کارت می کاهد.

به طور کلی می توان گفت علت اصلی ارزش خط های فون واژه و به طور خاص خط های یونیک به خاطر منحصر بفرد بودن شماره می باشد که این حوزه گستردگی فراوانی هم دارد مثلا پاسخ هر کدام از این سوالات می تواند به یک شماره یونیک با ارزش ختم شد. چه حرفه ای داری؟ کجا زندگی میکنی؟ اسمت چیست؟ و...

بنابراین ظرفیت جدیدی که در بازار خرید و فروش سیم کارت ایجاد شده، باعث رونق این بازار گردیده که افق جدیدی را به روی فعالان این حوزه باز کرده است. البته نباید نسبت به تاثیر آن بر برند سازی و تجمل گرایی بی تفاوت باشیم و آن را نادیده بگیریم.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 





:: بازدید از این مطلب : 373
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 16 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

همراه اول در این روز های پایانی سال که می خواهیم قرن جدید را شروع کنیم برای همین همراه اول تصمیم گرفته که سال نو رو با پهنای باند بیشتری آغاز کنه تا مشترکانش بتوانند به راحتی به اینترنت وصل شوند تا عین سال های قبل در مسافرت ها بتوانند  با تلفنهمراه به راحتی با خانواده هایشان در ارتباط باشند

به همین خاطر در تیر ماه سال جاری از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور؛ باند فرکانسی 2300 به عنوان یکی از راهکارهای بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت تلفن همراه، از طریق برگزاری مزایده در اختیار دو اپراتور اصلی فعال یعنی اپراتور همراه اول و ایرانسل قرار گرفت. بلافاصله بعد از مزایده، باند فرکانسی 2300 مگاهرتز با فناوری TD-LTE برای جبران رشد ترافیکی شبکه اپراتورهای تلفن همراه با هدف ایجاد ظرفیت جدید تعریف و به اپراتورها تخصیص داده شد.

در همین راستا، اپراتور ایرانسل همزمان با فرارسیدن ایام مبارک دهه فجر بهره برداری از باند 2300 مگاهرتز خود را با موفقیت آغاز کرد. همراه اول نیز بعد از صدور پروانه بهره برداری از باند فرکانسی 2300 مگاهرتز، بلافاصله به سمت تامین تجهیزات و تشکیل تیم های داخلی با اهداف توسعه ظرفیت شبکه پهن باند نسل چهارم و راه اندازی سایت های ارتباطی روی لایه فرکانسی جدید رفت و در هفته گذشته توانست نخستین سایت TD-LTE مبتنی بر باند 2300 مگاهرتز را روی شبکه پهن باند خود در مرکز شهید کاظمی راه اندازی کند.

 در همین خصوص معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول، مرتضی طاهری بخش، اذعان داشتند : برنامه کامل توسعه سایت های همراه اول مربوط به سال 1401 است ، تا این لایه جدید را به سایت هایی که ترافیک بالایی در کل کشور دارند، اضافه کنیم. بنابراین همراه اول در نظر دارد تا دی ماه سال 1401 حدود 1800 سایت خود را برای بهره برداری از باند فرکانسی 2300 مگاهرتز آماده سازی و راه اندازی کند.

طاهری بخش افزود: تمام تلاش ما این است که تجربه مشتری در مواجهه با سرویس های مبتنی بر پهنای باند همراه اول تا جای ممکن افت نکند. اما باید به این نکته توجه داشت که تیم فنی اپراتورها در شرایط تحریمی، در حال تلاش برای تامین تجهیزات و ارتقای بسترهای ارتباطی برای ارائه سرویس مطلوب به ایرانیان عزیز هستند.

ایشان در ادامه بیان داشتند که در شرایط پاندمی کرونا رشد ترافیک 3 برابری را تجربه کردیم و اکنون نیز در حال عبور از ترافیک روزانه 18.5 بتا بایتی هستیم، بر اساس برنامه همراه اول با نصب و راه اندازی سایت هایی با فناوری TD-LTE در این لایه جدید فرکانسی و برای سایت هایی که تمامی لایه های فرکانسی را در باند FDD دارند، مشکل ترافیکی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و هیچ راه افزایش ظرفیتی به جز اضافه شدن لایه جدید فرکانسی وجود ندارد. بنابراین ایشان با تاکید بر راه اندازی لایه جدید فرکانسی اظهار کردند با راه اندازی این لایه جدید حدود 70 درصد گوشی های فعلی که در اختیار مشتریان اپراتور همراه اول قرار دارد ، امکان استفاده از این باند فرکانسی را دارند.

با توجه به این که قرار است ایرانسل همزمان با آغاز بهره برداری از باند فرکانسی 2300 ، به تدریج 1800 سایت خود را برای بهره مندی از این باند فرکانسی تجهیز کند، ظرفیت شبکه روزانه به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و امید می رود کیفیت اینترنت پر سرعت تلفن همراه بهبود قابل توجهی داشته باشد. وزیر ارتباطات نیز در همین خصوص اذعان داشتند با اضافه شدن این تعداد سایت، ظرفیت شبکه روزانه تا 1000 ترابایت در مراکز استان ها افزایش خواهد یافت که در نوع خود بی نظیر و قابل توجه می باشد.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 



:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

از زمانی که گوشی هوشمند وارد زندگی مردم شده به صورت کلی تحت تاثیر قرار داده است به نحوی که گوشی چز کار های روزمره شده است . وجود اپ های و بازی هایی که باعث شده که گوشی وسیله مهمی برای مردم شده است و کی توان گفت که گوشی ها خاطره انسان ها را ضبط می کند

با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی و گسترش فوق العاده فناوری، تمام اجزاء و بخش های این دستگاه های هوشمند نسبت به گذشته کاملا تغییر یافته و از قابلیت و ظرفیت های به روز تری برخوردار گشتند. مثلا ظرفیت باتری گوشی های هوشمند تا همین 5 سال پیش به زحمت به 2000 میلی آمپر می رسید که با توجه به اندازه صفحه نمایش و امکانات گوشی های هوشمند، در آن زمان ظرفیت قابل توجه و مناسبی بود.

ولی در حال حاضر که گوشی های هوشمند با صفحه نمایش بزرگتر و نرخ به روز رسانی بالاتر، مصرف باتری بیشتری دارند و امکانات مختلف مربوط به اتصالات و شبکه، سخت افزار قوی و دوربین های پیشرفته، گوشی های هوشمند را پر مصرف تر از قبل کرده است؛ لزوم تعادل بین ظرفیت باتری و قابلیت های گوشی های هوشمند احساس می شود.

به همین خاطر برندهای مختلف در طول این سال ها تلاش کردند تا به سراغ باتری های بالای 4000 یا 5000 میلی آمپر ساعت رفته و با بالا بردن ظرفیت باتری و سرعت شارژ مجدد آن، قابلیت گوشی های هوشمند را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. ولی در سر راه رسیدن به این تکنولوژی، یک چالش بزرگ و اساسی وجود داشت. چرا که در صورت بالا بردن حجم باتری، وزن گوشی افزایش می یافت و با کاهش وزن گوشی هوشمند، ظرفیت باتری مشکل ساز میشد.

بنابراین موضوع باتری به عنوان منبع تغذیه و نقطه مشترک گجت های هوشمند، در طول سالها یکی از چالش های مهم شرکت های تولید کننده محصولات دیجیتالی بوده و آنها تلاش می کنند تا محصولی تولید کنند که هم از ظرفیت بالای باتری و هم  از سرعت شارژ فوق العاده ای برخوردار باشد.

در سال های اخیر محصولات جدید برندهای مختلف بیانگر تلاش های شرکت های تولیدکننده برای حفظ تعادل بین ظرفیت باتری و وزن گوشی های هوشمند می باشد که گوشی موبایل نوا 9 به عنوان جدیدترین عضو خانواده نوا، یک نمونه کامل و تقریبا بی نقص در این زمینه می باشد. این گوشی هوشمند با ظرفیت باتری 4300 میلی آمپر ساعتی که در نگاه اول ظرفیت چندان بالایی به نظر نمی رسد، نسبت به بسیاری از گوشی های هم رده اش هم از وزن متعادل تری برخوردار بوده و هم سرعت شارژ مجدد باتری آن به میزان قابل توجهی بالاتر می باشد.

نرخ به روز رسانی این گوشی هوشمند  120 هرتز و از نوع دینامیک می باشد. این قابلیت منحصر بفرد که حتی در بسیاری از گوشی های رده بالاتر هم مشاهده نمی شود ؛به کاربر این امکان را می دهد تا در زمان تماشای فیلم یا اجرای نرم افزار های خاص روی گوشی؛ نرخ آن را تا 120 هرتز بالا برده و در زمان های دیگر این عدد تا 60 هرتز کاهش می یابد.

بهره مندی  محصول جدید نوا 9 از رابط کاربری EMUI 12 که یک رابط بسیار سبک بوده و بر پایه اندروید 11 ساخته شده، سبب شده تا دمای بدنه این گوشی هوشمند حتی در زمان بازی کردن هم داغ نشود. این رابط کاربری به این گوشی هوشمند کمک می کند تا به اندازه نسخه اولیه اندروید 11  از حداکثر توان سخت افزارها مانند پردازنده مرکزی و پردازنده گرافیکی برای ارائه یک عملکرد روان استفاده نکرده و در نتیجه دوام باتری را به میزان قابل توجهی بالا می برد. به همین خاطر باتری نوا 9 در هنگام پخش ویدئو تا 25 ساعت دوام می آورد که این میزان دوام با گوشی های هوشمند مجهز به باتری با ظرفیت 5500 میلی آمپر ساعتی برابری می کند.

علاوه بر این گوشی های هوشمند نوا 9 از سرعت شارژ سوپر شارژ هواوی برخوردارند که این سرعت شارژ در نوع خود بی نظیر و فوق العاده می باشد. چرا که در حالت عادی با استفاده از یک شارژر 66  واتی و کابل شارژ 6 آمپری، شارژ آن در زمانی کمتر از 40 دقیقه ( 38 دقیقه ) از صفر به صد در صد خواهد رسید. البته برای کاربرانی که معمولا زمان کافی برای شارژ گوشی نداشته و به دنبال تکنولوژی سوپر شارژ هستند،گوشی هوشمند نوا 9 با بهره مندی از این تکنولوژی، تنها طی 18 دقیقه از شارژ صفر به 60 درصد می رسد که برای مصرف یک روز کامل مناسب بوده و پاسخگوی تمام نیازهای یک کاربر معمولی می باشد.

با توجه به این که در بسته بندی نوا 9 شارژر سوپر شارژ 66 واتی هواوی به همراه یک کابل  USB Type-C با قدرت انتقال جریان 6 آمپری وجود دارد، پس  برای رسیدن به چنین سرعتی نیاز به صرف هزینه بالا و خرید شارژر و کابل جداگانه نداشته و تنها با خرید این محصول می توانید از کلیه امکانات و قابلیت های آن بهره مند گردید.

 

منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز 





:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

از زمانی که گوشی هوشمند وارد ایران شده تا به امروز زمان زیادی می گذرد. در این ساله هم گوشی ها توانایی های خیلی جذابی پیدا کردند. استفاده از این نوع گوشی ها دیگر جز بخش زندگی هر فرد شده است و فرق نمی کند که در جای ایران ساکن باشد تا بتواند از گوشی استفاده کند.

در همین راستا مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان، شهاب حیدری، در مصاحبه ای با ایرنا ضریب نفوذ استفاده از سیم کارت در این استان را 120 در صد اعلام نموده است. به طور کلی حدود 2 میلیون و 150 هزار سیم کارت تلفن اپراتور همراه اول در استان لرستان وجود دارد که از این مقدار، تعداد یک میلیون و سیصد هزار سیم کارت فعال می باشد.

ایشان در ادامه اضافه نمودند : با توجه به لزوم اجرای عدالت ارتباطی و توسعه ارتباطات در روستاهای استان لرستان، همزمان با چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام دهه فجر تعداد 343 طرح مخابراتی و 103 پروژه تلفن همراه به ارزش بیش از دو هزار و 400 میلیارد ریال در این استان به بهره برداری رسید.

 با توجه به این که پوشش نسل های دوم و چهارم اپراتور اول در این استان 98 درصد می باشد، 19 پروژه مخابراتی با اعتباری بالغ بر 102 میلیارد تومان در حوزه های زیرساختی مخابرات شامل تقویت پهن باندها برخی مناطق شهرستان بروجرد و تقویت پست های مخابراتی روستاها افتتاح شد. علاوه بر این 103 پروژه مخابراتی دیگر نیز با اعتباری بیش از 2 هزار و 70 میلیارد ریال در شهرهای خرم آباد، ازنا، الیگودرز، الشتر، دورود، پلدختر، نورآباد و کوهدشت افتتاح گردید.

اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان لرستان برای بهره بردن تمام مردم از امکانات برابر و در راستای عدالت ارتباطی تلاش نموده تا امکان دسترسی بیشتر شهروندان به خدماتی که در بستر شبکه ملی اطلاعات ارائه می شود را فراهم نموده و برای رفع تبعیض و شکاف ارتباطی در روستاها تمام توان و انرژی خود را به کار گیرد. امید است که با تلاش ادارات و ارگان های مربوط به زودی شاهد بیشترین امکانات دسترسی در روستاها و شهرهای دور افتاده این استان باشیم. 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز





:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 اسفند 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیررضا

در طی چند سال اخیر که  مدل های بهتر گوشی های هوشمند آمده است و همه شرکت های گوشی ساز در حال رقابت با همه درگیر هستند که مدل های جدیدی را به بازار عرضه کنند. در این حال استفاده از گوشی در چند سال اخیر به شدت افزایش داشته به نحوی که بعضی ها به آن معتاد شده اند. در ایران هم اکثر مردم معتاد به گوشی هستند .

قطعا گوشی های هوشمند مانند هر وسیله دیگری اختراع شدند تا در اختیار انسان ها بوده و باعث سهولت در ارتباطات و انجام امور گردند. ولی به نظر میرسد به دلیل عدم آگاهی، استفاده افراطی از موبایل جایگزین استفاده مفید از این وسیله شده است و کم کم نحوه استفاده از این فناوری نوظهور به معضل مهمی بدل گشته است.

 

اعتیاد یا وابستگی؟

 

بدیهی است ظهور اینترنت، سبک زندگی و انجام امور روزمره را به کلی دگرگون ساخت و تاثیر بسیار زیادی بر انجام کارهای فردی و اجتماعی افراد داشته است. بعد از شیوع ویروس کرونا ضرورت انجام کارها برای حفظ فاصله اجتماعی از طریق فضای مجازی و اینترنت افزایش پیدا کرد و بسیاری از کارها با سرعت و سهولت بیشتری صورت می پذیرد.

ولی از طرف دیگر برگزاری کلاس های آنلاین و آموزش های مجازی خرید گوشی های هوشمند برای کودکان در سنین پایین را سبب گردید؛ به طوری که در حال حاضر به طور میانگین یک کودک در سن 10 سالگی صاحب نخستین گوشی هوشمند خود می شود که همین امر میزان استفاده نوجوانان و جوانان را افزایش داده و آنها مدت زمان زیادی از وقت خود را به صفحه نمایش خیره می شوند. این موضوع که نگرانی ها و دلواپسی های زیادی را برای خانواده ها به همراه داشته است، موضوع تحقیق دانشگاه های مختلفی از جمله دانشگاهی در کره جنوبی قرار گرفته و نتایج این تحقیقات نشان می دهد که احتمال بروز مشکلات ذهنی از جمله استرس و افسردگی در نوجوانانی که مدت زمان زیادی از وقت خود را صرف کار با این گجت ها می کنند؛ بسیار بیشتر از سایر نوجوانان است.

گوشی های هوشمند و نحوه استفاده از آن موضوع بسیار مهمی است که از جنبه های مختلف مورد توجه پژوهشگران بوده و جنبه های مختلف آن مانند استفاده بیش از حد گوشی های هوشمند بر روابط اجتماعی افراد و یا اثرات رفتاری استفاده افراطی از گوشی های هوشمند و ... مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. مثلا تیم پژوهشی شرکت iPass با استفاده از یک جامعه آماری 1700 نفر از کاربران موبایل در آمریکا و اروپا؛ ترجیحات و انتظارات کاربران موبایل در این مناطق با را با هدف بررسی عادات رفتاری، مورد بررسی قرار دادند.

نتایج این تحقیقات در خصوص اثرات رفتاری اعتیاد به استفاده از گوشی هوشمند بسیار قابل تامل می باشد. طبق آمارهای بدست آمده 72 درصد از کاربران تمایل داشتند در هنگام استفاده از سرویس بهداشتی به موبایل خود دسترسی داشته باشند و یک چهارم آنها در حین حمام کردن از گوشی هوشمند خود استفاده می کنند. 11 درصد این جامعه آماری بیان کردند که حتی در مراسم خاکسپاری و سوگواری نیز گوشی هوشمند خود را چک می کنند و 19 درصد آنها تمایل داشتند در زمان های تعامل و ارتباط حضوری با انسان های دیگر، به استفاده از گوشی هوشمند و اینترنت ادامه دهند.

در این بین 61 درصد از این افراد قطع دسترسی و ترک استفاده از اینترنت برایشان غیر ممکن بود و بیش از دو سوم انها در زمان دسترسی نداشتن به اینترنت؛ احساس استرس و عصبانیت می کنند، به طوری که برای حفظ ارتباط و دسترسی به اینترنت حاضرند قید فعالیت های اجتماعی دیگر خود را بزنند.

پیش از این نیز پژوهش های مشابه دیگری در خصوص احتمال کنار گذاشتن برخی رفتارهای اعتیاد گونه و لذت بخش مانند خوردن فست فودها، مصرف سیگار، الکل و مواد مخدر انجام شده است که نشان می دهد به ترتیب 42، 41، 33 و 31 افراد حاضر نبودند این عادت خود را ترک کنند. نکته قابل توجه این است که با یک مقایسه ساده احتمال کنار گذاشتن این رفتارهای مضر و اعتیاد گونه از احتمال کنار گذاشتن همیشگی گوشی های هوشمند بیشتر است.

 

نتایج پژوهش بر اعتیاد موبایلی 24 کشور

 

استفاده افراطی از نظر پژوهشگران و متخصصان این حوزه زنگ های خطر را به صدا در آورده که لزوم تحقیقات بیشتر در خصوص اعتیاد به گوشی های هوشمند را ضروری می سازد.

یکی از مهمترین و دقیق ترین این تحقیقات پژوهشی است که توسط دانشگاه مک گیل کانادا بین سال های 2020-2014 انجام شده ونتایج ان در ژورنال "Computers in Human Behavior" منتشر شده است. محققان برای اجرای این پروژه تحقیقاتی که بر روی حدود 34 هزار کاربر موبایل در 24 کشور دنیا انجام شده است؛ 81 پژوهشی که پیش تر بر اساس مقیاس اعتیاد به موبایل، میزان استفاده نوجوانان و جوانان از موبایل را بررسی کرده بودند، مد نظر قرار دادند.

بر اساس این پژوهش مقیاس اعتیاد به گوشی هوشمند بر اساس مقیاس اعتیاد به موبایل ( Smartphone Addiction Scale ) رده بندی شد. این مقیاس( SAS ) که میزان اختلالات در زندگی روزمره به دلیل استفاده از تلفن هوشمند را نشان می دهد، در حال حاضر پرکاربردترین معیار اعتیاد به گوشی های هوشمند است. شرکت کنندگان در این مطالعه که بیشتر آنها زن بودند ( حدود 60 درصد) با رنج سنی 15 تا 35 سال ( میانگین 8/28 سال ) از نظر از دست دادن کنترل و علایم گوشه گیری در اجتماع مورد بررسی قرار گرفتند که در نهایت چین با کسب امتیاز 36 درصد در صدر این فهرست قرار گرفت.

نتایج این پژوهش که در نوع خودش بسیار بی نظیر و قابل تامل است؛ نشان می دهد که کشورهای چین، عربستان سعودی و مالزی در رده های اول تا سوم جدول اعتیاد به استفاده از گوشی هوشمند قرار دارند و کشورهای در حال توسعه در عرصه دیجیتال در انتهای جدول قرار دارند. آنچه در این جدول بسیار شگفت انگیز است؛ جایگاه ششم کاربران ایرانی است که نشان از استفاده بی رویه و اعتیاد آور ایرانیان از موبایل است.

سال هاست که استفاده اعتیاد اور کاربران چینی از گوشی های هوشمند زبانزد همگان است، ولی بر اساس این جدول اعتیاد کاربران ایرانی نیز نرخ قابل توجهی داشته و نیازمند توجه می باشد. درست است که در سال های اخیر ضریب نفوذ اینترنت در کشور رشد محسوسی داشته و بخش های مختلف زندگی از جمله بانک ها، کارهای خدماتی، آموزشی و حتی بهداشت از طریق گوشی های هوشمند انجام می شود که همین امر وابستگی زندگی روزمره به این فناوری را بیش از پیش کرده است و درصد نفوذ آن به زندگی ایرانیان را به میزان قابل توجهی گسترش داده است. ولی این در حالی است که کشورهای پیشگام فناوری دیجیتال مانند سوئیس، فرانسه و آلمان در قعر این جدول قرار داشته و با وجود نفوذ بسیار زیاد این فناوری، نحوه استفاده از آن را در بین مردم مدیریت کرده اند.

شاید یکی از اصلی ترین علت اعتیاد جوانان ایرانی با وجود قیمت بسیار بالای گوشی های هوشمند در ایران، به محدود شدن بخش زیادی از سرگرمی های آنها به فضای مجازی و کم هزینه بودن وقت گذرانی در این فضا نسبت به انجام حضوری همان تعاملات باشد.

هرچند که بر اساس داده های بدست آمده وضعیت استفاده زیاد از گوشی های هوشمند در دنیا بسیار وخیم است و کشورهای پیشرفته ای مانند کانادا هم در رتبه هفتم این جدول قرار دارند که با توجه به نزدیکی این کشور به امریکا انتظار می رفت؛ امریکا هم در رده بعدی قرار گیرد که با کمال تعجب آمریکا در رده هجدهم جدول قرار گرفته است. در خصوص بروز چنین فاصله زیادی بین کاربران کانادایی و امریکایی، محققان معتقدند تفاوت های اجتماعی و فرهنگی و در دسترس بودن افراد از طریق فضای مجازی و اینترنت، علت اصلی اعتیاد کاربران کانادایی می باشد.

در هرصورت نتایج این تحقیقات و بررسی های بیشتر نشان می دهد که در صورت ادامه این روند تبعات استفاده اعتیاد آور گوشی های هوشمند برای کاربران می تواند جبران ناپذیر باشد و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی دقیق به جوانان و خانواده ها بسیار مفید و کارآمد خواهد بود.

 

منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز



:: بازدید از این مطلب : 380
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 اسفند 1400 | نظرات ()